Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-11-2010, 02:04 PM
abikambic abikambic is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 34
Default Pro tools 8 le not responding

Protools 8 le is getting a freeze up or lock up where it does not respond to what I requested and than you get that windows not responding showing up.


Also I get alot of the 1450 errors saying not enough resources when trying to open a session, it than takes multiple trys to finally get it to open.

Thanks Much
Reply With Quote
  #2  
Old 04-11-2010, 02:38 PM
Julia B Julia B is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 303
Default Re: Pro tools 8 le not responding

You'll have better luck with this in the appropriate forum for Pro Tools LE.
__________________
Model : Intel(R) Core(TM)2 Quad Q6600 2.40GHz
IDC : 4x 32kB, Synch, Write-Thru, 8-way, 64 byte
L2 : 2x 4MB, ECC, Synch, ATC, 16-way, 64 byte line sz, 2 thds sh

Mainboard: DFI Inc. INF P35-R
BIOS : Phx Tech, LTD 6.00 PG 03/11/2008
Bus(es) : ISA X-Bus PCI PCIe IMB USB i2c/SMBus
MP APIC : Y
Tot Mem : 3.25GB DIMM DDR2 (WinXP)

Chipset: Intel P35/G33/G31 Proc
Front Side Bus Spd : 4x 266MHz
Mem Bus Spd : 2x 399MHz

(C:) : (250GB, SATA, 8MB Cache)
(D:) : (250GB, SATA, 8MB Cache)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
pro tools not responding tanweitan Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 07-13-2012 07:35 AM
Pro Tools (Not Responding) XFM Production Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 04-12-2011 09:38 AM
Pro Tools LE 8.0.3 Not Responding!! iamJayTech 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 06-16-2010 10:40 PM
Pro Tools 7.3 (Not Responding) Astar 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 01-26-2007 05:26 PM
Pro Tools not responding soulsparkpro 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-16-2005 09:07 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:06 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com