Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-05-2012, 03:55 PM
Arc Arc is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Atlanta, GA
Posts: 1
Default Bounce to Quicktime bug

Hi,

Sometimes when bouncing to quicktime, instead of getting my latest work I'll just get a copy of a previous bounce. This only happens when I have previous bounces in the trash can. I have to exit pro tools, empty the trash and then reopen to get a proper bounce. When I do a BTD of the same session I get the correct audio. Anyone else experience this? I'm running PT10 on OSX 10.7.2
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Quicktime Bounce Bug? sparky3000 Pro Tools 11 1 01-13-2014 11:42 PM
Bounce to QuickTime Different in 9.0.3? MusoPro Post - Surround - Video 2 06-03-2011 12:24 PM
Bounce To Quicktime ofsaints Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 07-15-2010 06:34 AM
Bounce To Quicktime ofsaints Post - Surround - Video 5 10-20-2009 06:29 PM
Bounce to Quicktime- could not finish bounce ? gw sound Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 09-09-2007 10:43 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:56 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com