Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-08-2007, 05:37 PM
gw sound gw sound is offline
Member
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 123
Default Bounce to Quicktime- could not finish bounce ?

I am trying to bounce to a quicktime movie and every other time or so I get a message hat says it cant finish because a volume was missing (-35). Anyone know what that means?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-08-2007, 05:51 PM
gw sound gw sound is offline
Member
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 123
Default Re: Bounce to Quicktime- could not finish bounce ?

Just got it again and thought I would quote it exactly:
"Could not complete the Bounce To Disk command because Volume not found (-35).

I did bounce the whole thinge earlier without a problem. My first try gave me this message, the second time worked, and now I have tried it 2 times in a row and gotten the message. This sucks because it is a 22 minute episode. I did a test on about a minute and it worked.
Any suggestions?
Reply With Quote
  #3  
Old 09-08-2007, 06:30 PM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,640
Default Re: Bounce to Quicktime- could not finish bounce ?

Quote:
Just got it again and thought I would quote it exactly:
"Could not complete the Bounce To Disk command because Volume not found (-35).

I did bounce the whole thinge earlier without a problem. My first try gave me this message, the second time worked, and now I have tried it 2 times in a row and gotten the message. This sucks because it is a 22 minute episode. I did a test on about a minute and it worked.
Any suggestions?
Hi,

It looks like The message is indicating the space allocated on the drive is not available or there's not enough space left?

And as you are able to bounce a smaller region!!!!....

Have you plenty of free drive space? Ay least 20-30% free on your audio drive! 20-30gig to write to.

Is the drive in good order?

Delete the database files on all the hard drive partitions.

Try the DAE buffer at a bigger setting! default is 2 try 4 or 6.

Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #4  
Old 09-08-2007, 09:41 PM
gw sound gw sound is offline
Member
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 123
Default Re: Bounce to Quicktime- could not finish bounce ?

Thanks for your reply-
I am fairly certain that my dae buffer is already set to 4- I usually keep it there. I will double check. The drive is only about 2 months old and is a very good 120gig drive with about 100gigs of free space. It has been working fine. I have never done this kind of bounce before and do have a question. My video that I am working with is on a separate drive than the recording drive. This isn't a problem, is it? I always keep the video I work with on a separate drive than the one I write audio to.
Reply With Quote
  #5  
Old 09-09-2007, 05:21 PM
Carl Sealove Carl Sealove is offline
Member
 
Join Date: Jun 1999
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 91
Default Re: Bounce to Quicktime- could not finish bounce ?

Try a shorter name for your bounced movie file.
(Very short like "Bnc" - for starters)
You should be good to go.
__________________
Sealove
Reply With Quote
  #6  
Old 09-09-2007, 10:43 PM
gw sound gw sound is offline
Member
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 123
Default Re: Bounce to Quicktime- could not finish bounce ?

Carl-
Thank you very much! That seems to have done it. I will have to do a few more BTDs, but it worked right away. I actually had a very long name on this one, unusually long for what I normally name things.
Thanks again, I was about to get into some time-consuming work on a drive, and now my evening is free.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bounce to Quicktime bug Arc macOS 0 01-05-2012 03:55 PM
Bounce to QuickTime Different in 9.0.3? MusoPro Post - Surround - Video 2 06-03-2011 12:24 PM
Bounce to quicktime jdm2104 Post - Surround - Video 2 12-11-2009 01:46 PM
Bounce To Quicktime ofsaints Post - Surround - Video 5 10-20-2009 06:29 PM
5.1 wont bounce. Says "bounce handler cant keep up try convert after bounce...." Trash Man 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 05-21-2001 09:28 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:19 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com