Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-30-1999, 01:48 AM
JACEK GAWLOWSKI JACEK GAWLOWSKI is offline
Member
 
Join Date: Aug 1999
Location: WARSAW,POLAND
Posts: 76
Default How much memory for DAE and PT?

I have PT 4.3.1,d24,mix farm and 2DSP farms in my 9600/300/192mb.I also have following plug-ins:Waves Gold bundle,Pro FX bundle,MDT,Lexiverb,TC Megareverb,Hyperprism,TC Tools,Auto Tune,Amp Farm.I use my MLCD quite often and ocassionally Logic Audio 4.0.
How many mb should I assign to DAE and PT for the best Pro Tools performance with 192mb available in my computer?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-30-1999, 04:39 AM
WGM WGM is offline
Member
 
Join Date: Sep 1999
Location: WILMINGTON.NC USA
Posts: 11
Default Re: How much memory for DAE and PT?

PT 45MB
DAE 50MB
Logic 30-50MB

hope this helps
grey
www.soundwerx.com
__________________
Thanks
Grey
Post Supervisor
www.soundwerx.com
Reply With Quote
  #3  
Old 10-05-1999, 04:26 AM
smack smack is offline
Member
 
Join Date: Jun 1999
Location: Sweden
Posts: 172
Default Re: How much memory for DAE and PT?

You know there´s a minimum/maximum field.
what should they be on?

Mats
Reply With Quote
  #4  
Old 10-05-1999, 10:41 AM
Techsupt2 Techsupt2 is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Posts: 106
Default Re: How much memory for DAE and PT?

smack

The minimum memory setting should be left at it's default. If you've changed this type the number 0 in the minimum field and press return. This will default the minimum memory setting.

Pro Tools preferred (maximum?) memory should be set to @35-45MB and DAE preferred should be at @40-50MB. If your using Waves plug-ins increase this a little more.

Brad
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Kontakt Memory Server (KMS) Could not start MemoryServer. Memory Extension will be... John_Toolbox Virtual Instruments 5 12-29-2011 10:03 AM
MEMORY ERROR MESSAGES- Strange memory loss hwill2008 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 09-23-2010 08:14 AM
Memory is Low? Quit and Allocate more memory to PT Unite 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 08-08-2004 05:38 PM
Will PC2700 memory work in PC2100 memory slot? dfusion 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 01-08-2004 09:30 AM
Promting lack of memory on PC with adequate memory! Any tips? will22 Digidesign Hardware & Software 12 09-20-2001 08:36 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:07 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com