Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 01-16-2020, 04:19 PM
Ty Ford Ty Ford is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Baltimore, MD
Posts: 209
Default Re: Sans Amp PSA-1 causing trouble

Yup. I've been producing careful rewrites of Edgar Allan Poe stories with dialog, SFX, Foley and music. Usually around 17 tracks per show. I use PT 11 on a Mac. I'm using great mics and pres with a RME ADI 8 DS A/D converter.

NPR picked us up and it's been very big fun. You can hear what we're doing here...

https://www.npr.org/podcasts/7490708...tre-on-the-air

Each 20 minute show takes about 13 hours from dialog record to mastering. That faster than real-time rendering is a blessing.

Got into trouble with my M-Audio 88es keyboard. Had to stop using the USB and go back to DIN. My BFD Drums were acting up. After all of that Fol De Rol, the AudioSuite plugins got their panties in a crack, but they're just fine now.

Regards,

Ty Ford
Reply With Quote
  #12  
Old 01-16-2020, 04:40 PM
The Weed's Avatar
The Weed The Weed is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 6,217
Default Re: Audio Suite plug ins aren't processing - toss prefs?

Pete Gates has a little app for that here on the forum.

As far as your AS troubles, is "Use In Playlist" blue or grey? It should be blue.
__________________
Take your projects to the next level with a
non-union national read at a reasonable rate
Demos: brucehayward dot com
Source-Connect: brucehayward
Reply With Quote
  #13  
Old 01-16-2020, 04:45 PM
Ty Ford Ty Ford is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Baltimore, MD
Posts: 209
Default Re: Audio Suite plug ins aren't processing - toss prefs?

Hi Bruce,

A prefs tossing app?

Thanks for your suggestions!

Ty Ford
Reply With Quote
  #14  
Old 01-16-2020, 04:52 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is online now
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 12,436
Default Re: Audio Suite plug ins aren't processing - toss prefs?

Quote:
Originally Posted by Ty Ford View Post
Hi Bruce,

A prefs tossing app?

Thanks for your suggestions!

Ty Ford
Great little helper and free and very easy to use.

http://petegates.com/

You can set which files to be deleted and the app searched your whole drive and doesn’t leave any old files that can cause issues later on. Great 👍🏻
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Sans Amp in 10.2 ? chrisdee Windows 3 05-23-2012 07:06 AM
MBox2 Sans PT rustytech Pro Tools M-Powered (Win) 0 05-14-2008 02:24 PM
Sans Amp PSA-1 plugin OddsAre 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-17-2007 09:46 AM
pod pro vs sans amp ? tantejo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 15 01-02-2003 01:56 AM
Sans Amp or Amp farm?? Boom Chic Pro Tools TDM Systems (Mac) 24 12-05-2000 01:25 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com