Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #31  
Old 04-01-2010, 11:52 AM
rinky rinky is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: NorCal
Posts: 242
Default Re: 8.0.3cs2 is up on website in CS updates

Wow, it does appear as if whoever is working on getting the kinks out of the more prominent, aforementioned and long-standing bugs may perhaps be a bit clueless as to the needs of the popular masses... Kinda like the out-of-touch syndrome that currently plagues the folks who work in the DC!

Just my .02¢ worth.
__________________
PT Ultimate 2020.5
PT HDX
MacPro 7,1
16 Core
96 GB ram
OS X Catalina 10.15.5
Somehow, musicians are now technicians!
Reply With Quote
  #32  
Old 04-01-2010, 12:19 PM
CPettigrew CPettigrew is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: La Crescenta, CA USA
Posts: 681
Default Re: 8.0.3cs2 is up on website in CS updates

Also not fixed is the Canopus 'video out firewire' issue.

Craig
Reply With Quote
  #33  
Old 04-01-2010, 01:39 PM
BigMeany BigMeany is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: Detroit
Posts: 99
Default Re: 8.0.3cs2 is up on website in CS updates

Dont worry guys, Im sure a group of crackers will come along and fix all the bugs

Quote:
Hey, guess what! You get paid to SUCK.
Ha HAAAAAAA hahahaha!!! Still in 7.3.1.
Reply With Quote
  #34  
Old 04-01-2010, 02:15 PM
One Track Music One Track Music is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: New York City
Posts: 387
Default Re: 8.0.3cs2 is up on website in CS updates

Quote:
Originally Posted by CPettigrew View Post
Also not fixed is the Canopus 'video out firewire' issue.

Craig
Oh jeez! Canopus problem not fixed? Can Digi confirm? Sorry, Avid.
__________________
www.joeldouek.com
"Show me your Pasodoble!"
Reply With Quote
  #35  
Old 04-01-2010, 03:17 PM
CPettigrew CPettigrew is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: La Crescenta, CA USA
Posts: 681
Default Re: 8.0.3cs2 is up on website in CS updates

Well, my 8.03cs2 crashed on boot-up with the Canopus plugged in; booted up fine unplugged. And worked once I plugged the Canopus back in while ProTools was up and running. So same as before.

Craig
Reply With Quote
  #36  
Old 04-01-2010, 07:17 PM
LanceK LanceK is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Location: Melbourne, Australia
Posts: 226
Default Re: 8.0.3cs2 is up on website in CS updates

I must say this is VERY disappointing that all the REAL bugs that are stopping people from WORKING seem to not be addressed. While I know that Digi/Avid say they are, but actions speak louder then words and their actions aren't looking to good. It is bad buisness for this company to have post after post about this stuff and they say they are working on it but months later nothing is still done. Logic, Pyramix, etc. are looking better and better and this is a shame coming from a company that was the Premiere flag ship of DAW's.
Please Digi/Avid, fix the MAIN issues!
Rant over......
Reply With Quote
  #37  
Old 04-02-2010, 11:05 PM
JimLeb JimLeb is offline
Member
 
Join Date: Jun 1999
Location: Oakland, CA USA
Posts: 128
Default Re: 8.0.3cs2 is up on website in CS updates

Am I stoned or was that a nice bedtime story?
__________________
Jim LeBrecht
Berkeley Sound Artists

http://www.berkeleysoundartists.com
Reply With Quote
  #38  
Old 04-02-2010, 11:06 PM
JimLeb JimLeb is offline
Member
 
Join Date: Jun 1999
Location: Oakland, CA USA
Posts: 128
Default Re: 8.0.3cs2 is up on website in CS updates

I meant to post this after City Elvis':

Quote:
I know people are just frustrated and venting here, so...
I remember back in the late 90's (weird sounding saying that isn't? lol!) Buying into the Ensoniq Paris stuff (the Pro Tools competition in it's day). A cool system dreamed up by Edmund Perilli and the late Stephen St. Croix. Plain as day, features written boldly in the brochures and advert material about all the marvelous stuff Paris did. Once you got it hooked up, you quickly realized it didn't do half of what it was advertised it could do feature-wise. Amazing sounding system but it was really just a long expensive road into the toilet. Promises, promises, promises. Early on with Paris, Edmund & Stephen chatted in the Paris forums and listened to and tried to implement users wish list items. Then they just got tired of hearing the regular sh*t storms of complaints from owners and stopped hanging out in the forums all together. Then when you did get an update, it was usually small stuff like this cs update. Then nothing at all....
It all came down to lack of funding from Ensoniq then E-mu to the guys who were doing the programming for it. It died a long lingering death, mainly kept alive by users and underground hackers...
After that experience, personally I stopped buying "vaporware".

PT is still king of the block. Even if it has some issues that have been regularly put on a back burner. But even so, it's still totally usable in the meantime with a few work arounds. I do get the feeling because of all the corporate downsizing going on now a day, there are way too few people working on the problems of PT....
Maybe they are concentrating more on the consumer level stuff to make the fast buck? Who knows...
When Paris died, I don't think anyone ever knew when the end officially happened. It just slowly went away and died a quite death....

-Chris
__________________
Mac Pro (Harpertown) 3 Ghz 8 Core 16GB RAM/512MB, Dual 24" Monitors, 4TB of Drive Space, HD Accel & Digi 003 Console systems, PT HD & LE 8.03cs2.
__________________
Jim LeBrecht
Berkeley Sound Artists

http://www.berkeleysoundartists.com
Reply With Quote
  #39  
Old 04-03-2010, 04:41 AM
ctyelvis ctyelvis is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Atlanta, IN
Posts: 465
Default Re: 8.0.3cs2 is up on website in CS updates

Quote:
Originally Posted by JimLeb View Post
Am I stoned or was that a nice bedtime story?
Possibly stoned, and it was 2 am when you posted so, I would imagine it was bedtime too.

Nothing of real relevance. Just remembering going down a similar path before with another fantastic DAW.

-Chris
Reply With Quote
  #40  
Old 04-03-2010, 07:40 AM
snake doc snake doc is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Phoenix, AZ
Posts: 100
Default Re: 8.0.3cs2 is up on website in CS updates

I saw nothing in there about 8.0.3 killing access to coreaudio through Propellerheads Reason or Record. This is really taking a toll on producers who use coreaudio to make tracks in Reason and then move into Protools without having to use it in rewire mode.
__________________
www.christurbiville.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
8.0.3cs2 is up on website in CS updates Buccanears Pro Tools TDM Systems (Win) 5 04-01-2010 11:44 AM
Pro Tools 8.0.3cs2 Updates Avid Technical Alerts 0 03-31-2010 03:54 PM
Pro Tools TDM 6.9.3cs2 & 6.9.1cs3 Updates Avid Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 10-29-2005 10:51 AM
Pro Tools TDM 6.9.3cs2 & 6.9.1cs3 Updates Avid General Announcements 0 09-19-2005 03:44 PM
Pro Tools TDM 6.9.3cs2 & 6.9.1cs3 Updates Avid Post - Surround - Video 0 09-19-2005 02:41 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:20 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com