Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | Control

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-24-2017, 08:22 AM
yop22 yop22 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Lausanne, Switzerland
Posts: 81
Default Softkeys problem with stacking commands

Hi,
I'm trying to program a simple softkey to trim a clip and then create a fade but it doesn't work...
The sequence is:
- EUCON -> Trim Clip Start Back
- Key down arrow (to put the cursor at the beginning of the clip)
- Key NumPad + (to move the cursor by 1 frame)
- Key Numpad + (to move it again by one more frame)
- Key d (to create a fade to start)

All key command work but the EUCON one is skipped.
The only way to have it work is to assign the EUCON command by itself to another softkey.

Any idea ?
__________________
Win 7 pro 64, X99-UD4, i7 5820k@3.3GHz, 32GB RAM.
Pro Tools HD native 12.6.1, 2 MC-Mix.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-24-2017, 05:42 PM
ha2dorff ha2dorff is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Bergen, Norway
Posts: 233
Default Re: Softkeys problem with stacking commands

Have you tried to add a pause after the Eucon command?
Reply With Quote
  #3  
Old 01-24-2017, 10:31 PM
yop22 yop22 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Lausanne, Switzerland
Posts: 81
Default Re: Softkeys problem with stacking commands

I also thought that could help but I haven't found a way to do it. Is it possible ?

Envoyé de mon SM-G930F en utilisant Tapatalk
__________________
Win 7 pro 64, X99-UD4, i7 5820k@3.3GHz, 32GB RAM.
Pro Tools HD native 12.6.1, 2 MC-Mix.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-25-2017, 12:30 AM
Mark Ziebarth Mark Ziebarth is offline
Member
 
Join Date: Nov 1998
Location: Hamburg, Germany
Posts: 547
Default Re: Softkeys problem with stacking commands

I tried something similar a few months ago.I think it is impossible to combine normal key commands with EuCon commands in one sequence.
__________________
Mac Pro Harpertown 2 x 2.8 GHz Quad Core, HD3 Accel (PCIe), 192 I/O, Sync I/O, Euphonix MC Control, Avid Artist Mix, Pro Tools 10
iMac 2011, HD Native, HD Omni, Pro Tools 12
Reply With Quote
  #5  
Old 01-25-2017, 10:40 AM
yop22 yop22 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Lausanne, Switzerland
Posts: 81
Default Re: Softkeys problem with stacking commands

That seems a bit weird because the sofkey editor doesn't prevent one from combining them, like it does when trying to add more than one Eucon command.
Could it be a Wi-Fi speed issue ?
__________________
Win 7 pro 64, X99-UD4, i7 5820k@3.3GHz, 32GB RAM.
Pro Tools HD native 12.6.1, 2 MC-Mix.
Reply With Quote
  #6  
Old 01-28-2017, 10:23 PM
Mark Ziebarth Mark Ziebarth is offline
Member
 
Join Date: Nov 1998
Location: Hamburg, Germany
Posts: 547
Default Re: Softkeys problem with stacking commands

In my case I wanted to create a sequence for a new playlist. It's two steps: The "New Playlist" command and the "Ok" (Return-keystroke). Combining the EuCon command for "New Playlist" with the Return-key didn't work. With the key command for "New Playlist" it works.
__________________
Mac Pro Harpertown 2 x 2.8 GHz Quad Core, HD3 Accel (PCIe), 192 I/O, Sync I/O, Euphonix MC Control, Avid Artist Mix, Pro Tools 10
iMac 2011, HD Native, HD Omni, Pro Tools 12
Reply With Quote
  #7  
Old 01-28-2017, 10:24 PM
Mark Ziebarth Mark Ziebarth is offline
Member
 
Join Date: Nov 1998
Location: Hamburg, Germany
Posts: 547
Default Re: Softkeys problem with stacking commands

It's not Wi-Fi related in my case because the Artist Control has a wired connection.
__________________
Mac Pro Harpertown 2 x 2.8 GHz Quad Core, HD3 Accel (PCIe), 192 I/O, Sync I/O, Euphonix MC Control, Avid Artist Mix, Pro Tools 10
iMac 2011, HD Native, HD Omni, Pro Tools 12
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Stacking EUCON commands in SoftKeys StonehengeX Pro Tools | S6 5 09-28-2016 09:40 PM
vocal stacking hmsbass Tips & Tricks 5 10-24-2013 10:26 AM
Figured out problem with Key Commands on win. djmichaelwenz Artist Series 1 10-13-2012 12:08 AM
Problem with key commands ZackWithAMac Pro Tools Software (Mac) 6 07-26-2012 12:06 PM
stacking vocals toofly4asoundguy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 03-01-2005 01:55 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:25 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com