Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools | First Discussion

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-24-2020, 09:06 PM
RobJKennedy RobJKennedy is offline
Member
 
Join Date: Nov 2017
Location: Canberra
Posts: 20
Default Audio Engine Issues

Hi,

I'm trying out ProTools First, version 2020.9.0

I run Windows 10 home. It's a Dell XPS 15. 32 gig ram, i7.

I can't get it to works because the audio engine is greyed out and can not change it.

I do not have another sound card other than the windows one, and I do not have an audio interface.

I've attached screenshots of what it say when I try and open it up.

Can anyone offer me some advice?

Regards,
Rob
Attached Images
File Type: jpg Capture 1.jpg (21.6 KB, 0 views)
File Type: jpg Capture 2.jpg (36.2 KB, 0 views)
__________________
Pro Tools First 12.82
Windows 10 64 bit - Intel core I5 CPU @2700 8 gig ram
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Video engine issues Riton Pro Tools 12 3 12-14-2017 03:33 AM
Playback Engine issues. Michael_Knight Windows 4 01-04-2013 09:21 PM
No m-audio interface in current engine (playback engine) SlicerSounds Windows 1 10-04-2012 01:27 AM
Playback Engine issues rwechta macOS 6 02-10-2012 04:26 AM
Audio engine play startup deadline and other issues mellow1998 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-03-2009 11:27 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com