Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-11-2004, 11:26 PM
joji joji is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 125
Default Stylus RTAS not showing up on insert menu. Help!!!

I can't get the Stylus plugin to show up in the insert on a audio track. I put the RTAS Stylus file and the Stylue.dat which is 3 gigs into the Librabry/Application Support/ Didigdesing/Plugins.

Then I open Protools and create a Stereo Audio track. I go to insert the Stylus plugin but it does not show up.

AM I supposed to put the RTAS and Dat file somewhere else
thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 02-12-2004, 12:27 AM
pablovius pablovius is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Los Angeles
Posts: 61
Default Re: Stylus RTAS not showing up on insert menu. Help!!!

My guess is your plug-in is the OS 9 version. The OS X version is only available via download form Spectrasonics. You may need to run the joiner (also downloadable) as well.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Stylus RMX not showing up in PT 8 on Leopard abbyin3d Virtual Instruments 3 01-15-2009 02:42 PM
Altiverb 6.2 XL missing from TDM insert menu Nitefly Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 09-28-2008 06:27 PM
TRacks, factory plug-ins not showing in insert menu, PT7.0 sq2211 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 06-21-2008 05:59 PM
No RTAS plugins appear under insert menu stratcat944 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 06-04-2006 02:21 PM
Reason Adapted not showing up in rtas menu sbsb 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 03-24-2005 11:45 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:06 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com