Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-13-2008, 01:48 PM
BrownMan BrownMan is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Phoenix, Arizona, USA
Posts: 77
Default RTAS Meter Creeping up when stopped

Hello,
I am using a dual G5 2.0 with 4 gig ram, OS X 10.4.11 and LE 7.4 (latest).
I have a project with 12 tracks. No effects yet except on two tracks. One track has Eleven the other Waves GTR3. I also have one Aux with a Dverb.
When I play the tune the RTAS meter goes down to about 10-15% usage. When I stop, the meter climbs up and holds at 75-80%.
What is very weird, I have a version of this tune with UAD-1 plugs on every channel including the original Eleven & Waves plugin. The RTAS meter is steady through out the song (about 15%). Doesn't matter if stopped or playing.
Any ideas?
Regards,
Rich
__________________
Dual2.0 G5 (latest rev.)
Mbox Pro, Protools 7.4cs2
UAD-1 x (3)
4gig Ram
Mac 10.4.11 Tiger
Mackie MCU & (2) Xtenders
Unitor 8 mkII
Radium 64
Reply With Quote
  #2  
Old 03-14-2008, 10:32 AM
BRH BRH is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 733
Default Re: RTAS Meter Creeping up when stopped

Well, ..idea? Waves recently updated their "Waveshells" if you haven't done this, maybe it would help.
I don't know how the the GT3 works, but guessing hardware plus plugins. I'm on 7.4 and OS 10.4.11 and all runs freely.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Playback stopped CPU meter is 90% Shifted Music Pro Tools 10 23 03-03-2014 09:42 PM
CPU (RTAS) Meter yarrick19 Pro Tools 9 5 12-08-2010 03:23 PM
CPU (RTAS) meter bouncing around rhumphries Post - Surround - Video 2 10-07-2010 01:37 PM
-9128 error with 45% RTAS meter rems 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 13 02-26-2009 04:54 PM
AudioSuite stopped working, RTAS fine=??? curve666 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 11-08-2001 08:22 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:36 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com