Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-30-2017, 06:06 PM
maquinalmusic maquinalmusic is offline
Member
 
Join Date: Jan 2017
Location: Glendale
Posts: 3
Default Pro Tools License not showing up on ilok account!

Hi! I'm a little desperate. I updated my anual license of PT but it's not showing up on the ilok account. Every time I want to use Pro Tools the same "your PT license is expired" is showing. I updated the Ilok license manager but nothing works and I do not know what else to do. I'm a Music Production student and I have so much to do for tomorrow... Please help!
Reply With Quote
  #2  
Old 01-30-2017, 06:17 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: SF Bay Area
Posts: 7,482
Default Re: Pro Tools License not showing up on ilok account!

Quote:
Originally Posted by maquinalmusic View Post
...I updated my anual license of PT but it's not showing up on the ilok account...
Welcome to the community.

Not enough info here to help (can't find an account using your User Name or email address).

Is this an Upgrade Plan (perpetual license) or a Subscription? See the Licensing info for 12.6/later.

Can you update your email address here to match your my.avid.com account?
Reply With Quote
  #3  
Old 01-30-2017, 07:36 PM
maquinalmusic maquinalmusic is offline
Member
 
Join Date: Jan 2017
Location: Glendale
Posts: 3
Default Re: Pro Tools License not showing up on ilok account!

Hi - Yes. I have updated my email address. It is a 1 year subscription. Mine expired so I purchased the 1 year license a few days ago.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-30-2017, 08:23 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: SF Bay Area
Posts: 7,482
Default Re: Pro Tools License not showing up on ilok account!

I'm still seeing the same email address, so please try again?
Reply With Quote
  #5  
Old 01-30-2017, 08:57 PM
maquinalmusic maquinalmusic is offline
Member
 
Join Date: Jan 2017
Location: Glendale
Posts: 3
Default Re: Pro Tools License not showing up on ilok account!

Thank you for your help. I just sent an email to avid and to Ilok - I'm sure this is operator error.
Reply With Quote
  #6  
Old 01-31-2017, 12:51 AM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: SF Bay Area
Posts: 7,482
Default Re: Pro Tools License not showing up on ilok account!

Okay, you should be all set - please check your email for a case update.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Application Manager not showing downloads for license deposited into iLok account Tjrasulo Pro Tools 12 2 02-20-2016 01:23 PM
FS: Pro Tools HD 11/10 Bundle License With iLok Account & Avid Account Jan Pasemann Buy & Sell 0 12-18-2015 06:58 AM
FS:Pro Tools HD 10/9 Bundle License With iLok account Digitaliz Buy & Sell 3 06-25-2015 05:37 PM
Random Pro Tools HD 10 License in my iLok Account That I Didn't Order...Why? beasleymusic Pro Tools Software (Win) 3 10-30-2012 03:10 AM
Upgrade procedure:DVTK2 to CPTK2, have license but it's not showing at Avid account Dolly Pro Tools 9 2 11-09-2010 08:37 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:49 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com