Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-03-2016, 08:18 AM
steviestarr steviestarr is offline
Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1
Default 003 Rack Not Clicking/Working

Hi everyone,

I was starting a recording session tonight and during the process of getting my backing track levels sorted I noticed that strangely my midi track couldn't be muted. Despited having the M in orange it was still heard. I restarted PT (9.0.6) and then my playback engine automatically switched from the 003 to my internal computer. I switched off the computer. switch off the 003. restarted the 003 and noticed the customary three clicks and then power on didn't occur. My computer (Macbook pro mid 2011) couldn't see it. I tried resetting 003 but no didn't work. Any help appreciated. I suspect I've blown my drivers in the 003 itself. I'm using OSX 10.7.5. Cheers
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
003 Rack power on clicking? craaates 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-07-2008 07:03 AM
002 rack clicking cannot connect roainfo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 02-17-2007 03:46 PM
My DIGI002 Rack Dead and just clicking. sndchck 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 14 05-20-2006 09:20 AM
Help! - 002 Rack Clicking noise. ryanhalou 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-04-2005 04:51 PM
Digi: 002R Clicking but not working JKD99 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 07-30-2003 09:21 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:05 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com