Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-18-2016, 10:49 AM
whitesheep whitesheep is offline
Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: Bastrop, TX USA
Posts: 1
Default mbox woes

Of a sudden, my Mbox (with PT LE) inputs began jumping from inaudible to red line max-out. I have tried several sources (voice, guitar, drum machine) and now both inputs are doing this.

Sound familiar? Any suggestions?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mBox 2 Pro Woes bdbender 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 01-14-2009 08:37 PM
Mbox 2 Woes DavidCochrane 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-13-2006 07:33 AM
RE: MBox 2 Woes ... vf124 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 09-29-2005 04:26 PM
MBox Woes! mulderg 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 09-02-2004 04:25 PM
Mbox woes! shiltographer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 01-17-2004 02:33 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:10 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com