Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-13-2014, 07:34 PM
tonymorabito's Avatar
tonymorabito tonymorabito is offline
Member
 
Join Date: Sep 2014
Location: Marina Del Rey, CA USA
Posts: 5
Default ProTools 7.3.1 update page is missing, along with my Mbox lights

I've made numerous unsuccessful attempts to get PT LE 7.3.1 to see my MBox Pro 2 which will now not even light up with the power adapter attached (it did for a short time when I first connected it). It is connected via one firewire 400-800 cable connected to an Apple FW 800 to Thunderbolt adapter which many users have had success with, plus, I can see any FW 400 drive on this path.

I'm hoping that the 7.3.1cs8 update (or anything else) might help, but the link takes you to "Page Not Found: /articles/en_US/download/en357225 ".

I'm using a late 2012 model 27" iMac, OS 10.8.5, 3.4 GHz quad-core i7, 32GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 680MX 2048 MB video card.

I have uninstalled and reinstalled all the software and latest drivers several times. If anyone has an idea of how I might resurrect this device before it goes on Craigslist, please help. I had hoped to use it along with PT 7.3.1 to complete an album project, but hope is fading.

Many thanks,

Tony
Reply With Quote
  #2  
Old 10-13-2014, 08:52 PM
Bruce Paine Bruce Paine is offline
Admin Emeritus
 
Join Date: Apr 1998
Location: Carmel, CA
Posts: 2,824
Default Re: ProTools 7.3.1 update page is missing, along with my Mbox lights

I fixed this link:
Pro Tools LE 7.3.1cs8 Update for Mac OS X
That's the last version of PTLE 7.3.1 for Mac.
__________________
Bruce Paine
System Details
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
pro tools shortcuts 11.0 page 2 and page 48 are missing vctorsound Pro Tools 11 1 08-27-2013 05:44 PM
Mbox dimmed lights after fimware update fail jaykeating0 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-17-2012 11:38 AM
page-button missing on my control24 chris.d ICON & C|24 3 02-04-2006 09:22 PM
Ugh. protools crashes and now mbox lights stay on bhutos 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 06-04-2005 11:36 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:25 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com