Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Avid Forums - Other Languages > Japanese Forum: Avid Audio フォーラム > Pro Tools HD, HD Native、ICONフォーラム

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-22-2013, 08:42 AM
soundista soundista is offline
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Kyoto Japan
Posts: 14
Question HD10.3.3 OSX10.6.8 export bug?

Clipを複数選択してInterleaved WAVをエキスポートしていましたが、.L, .Rというファイル名が散見され、対象フォルダーを見ると、Interleaved WAVとマルチモノファイルの両方が出力されているClip(選択した全部ではない)がありました。
両方出力されてしまうClipを単独でエキスポートしても同様の現象が起こりましたが、Pro Toolsを再起動すると直りました。
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HD10.3.3 OSX10.6.8 Latency Bug soundista Pro Tools HD, HD Native、ICONフォーラム 2 06-24-2013 03:19 AM
OSX10.6.3 and PT 8.0.3 anyone else? filmharmonix 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-04-2010 05:38 PM
PT 7.4, and OSX10.4.5? pindebraende Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 04-18-2008 07:46 AM
6.9.2 and osx10.4.8 soulquake 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-31-2007 01:15 PM
OSX10.3.9 and 001 Lister Coleman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 05-12-2005 04:01 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:37 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com