Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #191  
Old 01-11-2010, 05:03 PM
goga goga is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 195
Default Re: Pro Tools LE to HD upgrade special: Open discussion

Here is my story: I bought Mac Pro & PT in may 2008. I waited months for the leopard suport. And instability of the system killed me more than my ex-system (Cubase&Yamaha mLan).
I tried and I kindda manage to work up a system good enough to have an acceptable workflow, but there's far from good for exemple to have other musicians in my studio, and get paid for.
Now we are on PT8.0.3 , waiting for Snow. It came with a lot troubles, I have the SN DVD but I just don't dare to install it.
And now we're supouse to wait for whatever big news at NAMM?
I am so tired of all this. I hope that Digi will really close up with Apple.

There is no way I will go to HD. I spent a lot of money, I need to see that DIgi works for me as a homestudio owner first. From 2008 until now, that is not proved.
Reply With Quote
  #192  
Old 01-11-2010, 05:13 PM
danander11 danander11 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Sydney, Australia
Posts: 4,012
Default Re: Pro Tools LE to HD upgrade special: Open discussion

Quote:
Originally Posted by BGMusic View Post
So I take it we all agree PT 8.0.3 is a bit of a disaster?
So far, (qualified), 8.0.3 seems to be holding it's own now in XP.. but I had to go into the bios and go through the RAM timings and voltage..

I would suggest anyone having problems to check with their RAM manufacturer and get the exact specs for their RAM and set the bios manually.
__________________
Here I am,
after time not long...
and thankful for the break,
What I found when I got there,
was that I couldn't stay away!

Hobo Shave!
Reply With Quote
  #193  
Old 01-11-2010, 06:25 PM
mattrixx mattrixx is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Adelaide - Australia
Posts: 774
Default Re: Pro Tools LE to HD upgrade special: Open discussion

Mmmm, doesn't sound like a nice way to make music. 8.0.3 LE is working pretty well for me, though I'm doing most things in Logic now.
Given that this is the Mac section, how would one 'tweak' the BIOS?

Anyway, to get back on the topic at hand... I too am another who would feel somewhat nervous about upgrading to a system (LE to HD upgrade offer) which looks to be knocked down a couple of steps on the ProTools ladder once new hardware is announced.
__________________
Matt McKenzie-Smith
mattrixx.net
SourceConnect - mattrixx
AVID Collab user - mattrixx
Reply With Quote
  #194  
Old 01-11-2010, 06:34 PM
O.G. Killa's Avatar
O.G. Killa O.G. Killa is offline
Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Los Angeles
Posts: 2,152
Default Re: Pro Tools LE to HD upgrade special: Open discussion

Quote:
Originally Posted by jhamrick View Post
My bottom line is that a home project studio doesn't require HD. For $5,000.00 I would use the money for outboard gear or acoustically treating my listening room.
Here! Here! I couldn't have said it better myself. I don't know where along the line people started to think HD was targeted at the average home studio. It really isn't, unless you have a $1mil+ home studio! That's where all the native versions come in.

I think it's most people's lust to have the biggest, greatest, most expensive version, even if they have no need for it.
__________________
Derek Jones
Sound Engineer / Producer / Composer

Derek Jones Linkedin
Megatrax Recording Studios
Megatrax Studios Yelp Page
A-list Music Artist Page
Reply With Quote
  #195  
Old 01-11-2010, 10:04 PM
danander11 danander11 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Sydney, Australia
Posts: 4,012
Default Re: Pro Tools LE to HD upgrade special: Open discussion

Quote:
Originally Posted by mattrixx View Post
Mmmm, doesn't sound like a nice way to make music. 8.0.3 LE is working pretty well for me, though I'm doing most things in Logic now.
Given that this is the Mac section, how would one 'tweak' the BIOS?

Anyway, to get back on the topic at hand... I too am another who would feel somewhat nervous about upgrading to a system (LE to HD upgrade offer) which looks to be knocked down a couple of steps on the ProTools ladder once new hardware is announced.
I was just offering up what worked for me.. ymmv..
__________________
Here I am,
after time not long...
and thankful for the break,
What I found when I got there,
was that I couldn't stay away!

Hobo Shave!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Say what you want, but AVID allows great open-discussion & community kaiserpathos General Discussion 8 06-14-2011 04:49 PM
Pro Tools LE to HD upgrade special: Open discussion Tony Cariddi 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 920 11-24-2010 08:31 PM
Open for discussion: freedom, openess provides profit and innovation TCM General Discussion 1 05-29-2010 03:08 PM
Open discussion: iLok. All welcome. RobMacki Pro Tools TDM Systems (Mac) 80 10-13-2004 08:51 PM
IK Upgrade Special Joe Evans 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 13 04-11-2004 04:49 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:14 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com