Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 03-08-2018, 08:27 PM
AusTex64 AusTex64 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Austin, TX
Posts: 14
Default Re: Time to upgrade from my Mix3 systems... don't laugh

Thank you all for your responses and advice. I really appreciate it.

I’ve heard there’s a “known problem” with HD cards developing problems over time with sessions over 48K. Have any of you heard about this?
Reply With Quote
  #12  
Old 03-08-2018, 08:30 PM
Samanthas Dream Samanthas Dream is offline
Member
 
Join Date: Oct 2017
Location: At Home
Posts: 89
Default Re: Time to upgrade from my Mix3 systems... don't laugh

Quote:
Originally Posted by AusTex64 View Post
Thank you all for your responses and advice. I really appreciate it.

I’ve heard there’s a “known problem” with HD cards developing problems over time with sessions over 48K. Have any of you heard about this?
Utter nonsense!
__________________
15 years as PTHD User, Protools 2018 Ultimate, 24 Channel iCon D-Command, Avid Omni, Lynx Aurora 16, (2) BLA Modified 192 I/O’s, DigiPre, Way Too Many Outboard Compressors/EQ’s/ETC, where did all my money go????
Reply With Quote
  #13  
Old 03-12-2018, 08:29 PM
Philthy Philthy is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: CT, USA
Posts: 1,222
Default Re: Time to upgrade from my Mix3 systems... don't laugh

Quote:
Originally Posted by AusTex64 View Post
Thank you all for your responses and advice. I really appreciate it.

I’ve heard there’s a “known problem” with HD cards developing problems over time with sessions over 48K. Have any of you heard about this?
I don't think it's been mentioned... with the HD cards, you should strongly consider including at least one Accel card- there are some nice accel-only plugins out there, and it also expands the track count of the mixer.
__________________
Phil Mann
Silk City Music Factory - CT Recording Studio
Reply With Quote
  #14  
Old 03-16-2018, 03:51 PM
AusTex64 AusTex64 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Austin, TX
Posts: 14
Default Re: Time to upgrade from my Mix3 systems... don't laugh

Quote:
Originally Posted by Philthy View Post
I don't think it's been mentioned... with the HD cards, you should strongly consider including at least one Accel card- there are some nice accel-only plugins out there, and it also expands the track count of the mixer.
I'm thinking HD Core PCIe with two Accel cards. SSD system drive.

What is the latest version of PT10 you guys would run with this system?

Thanks again for everyone's patience with my questions.
Reply With Quote
  #15  
Old 03-16-2018, 04:34 PM
albee1952 albee1952 is online now
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,227
Default Re: Time to upgrade from my Mix3 systems... don't laugh

Quote:
Originally Posted by AusTex64 View Post
I'm thinking HD Core PCIe with two Accel cards. SSD system drive.

What is the latest version of PT10 you guys would run with this system?

Thanks again for everyone's patience with my questions.
10.3.8 was my fave
__________________
HP z820 12 core, 64GB RAM, HD/Native, HD IOx2, PT11HD, UAD Quad, preamps from Vintech, Five Fish Audio, Miktek, Focusrite, Chameleon Labs, Warm Audio and Midas..............................
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PCI Express & Pro Tools|HD Systems (rev upgrade) ? myke2242 Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 10-21-2005 12:47 PM
Mix3 upgrade to HD2 accel = How much more Power ? WRipley Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 06-25-2005 04:02 PM
Advice: MIx3 PT 5.1 to PT Upgrade Mount Royal Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 08-10-2004 09:13 AM
Upgrade From Mix3 to HD2 why not? Dutchmuzik Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 01-20-2002 04:46 AM
Please, help me about upgrades... I wanna upgrade my 2 systems... Renan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-12-2001 01:45 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:13 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com