Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-09-2018, 07:15 PM
12nzanella` 12nzanella` is offline
Member
 
Join Date: May 2018
Location: New York
Posts: 2
Default "Error trying to create lost iLok case."

I have lost my iLok and am trying to follow the steps to get a new iLok and have my licenses transferred over. I filed a Lost iLok RMA through iLok.com. I purchased an Avid Support Code. I logged into my Avid account and went to "Replace broken, lost, or stolen Dongle/iLok." After filling out the form there with my RMA number, my ASC, my iLok user ID, and my iLok serial number, I receive the following error message: "Error trying to create lost iLok case."

What should I do to continue with this process and get back to using my software as soon as possible?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-09-2018, 07:57 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: Earth
Posts: 8,368
Default Re: "Error trying to create lost iLok case."

Welcome to the community.

Sorry for the trouble. Will look into this and get you back in business ASAP. (Please make sure your community email matches the one for your my.avid.com account.)
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 11-02-2019, 04:54 AM
Tonka3000 Tonka3000 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2019
Location: Stockholm, Sweden
Posts: 1
Default Re: "Error trying to create lost iLok case."

I have the same problem, can't get past this error message and I'm soon about to go crazy since this is a such a time-consuming process!

I've done all the above things to, RMA, ASC, iLok user name, iLok serial... Tried about 5-6 times, get the same message all the time.

Can you help me out asap?
Reply With Quote
  #4  
Old 11-05-2019, 08:52 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: Earth
Posts: 8,368
Default Re: "Error trying to create lost iLok case."

Quote:
Originally Posted by Tonka3000 View Post
I have the same problem, can't get past this error message and I'm soon about to go crazy since this is a such a time-consuming process!

I've done all the above things to, RMA, ASC, iLok user name, iLok serial... Tried about 5-6 times, get the same message all the time.

Can you help me out asap?
Welcome to the community. Started a case for you so please watch for a case notice email.
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Error trying to create lost iLok case." ryanmumby Licensing & Accounts 2 11-04-2017 05:58 AM
INQUIRY: an "I lost my iLok, what can I do?" question with a twist imperial_ice Licensing & Accounts 12 05-08-2015 12:02 PM
Error "Could not create new document because Assertion in '/Volumes...'"[solved] jpk39 Pro Tools 11 2 03-20-2015 11:39 AM
"Error, missing ILok authorization for "Pro Tools 10". johkav macOS 4 09-10-2012 09:13 AM
PTLE 5.3.1/OS X-"Could Not Create a DAE Deck" Error Laro 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-20-2002 09:38 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:10 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com