Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-19-2006, 01:55 PM
dasmetre dasmetre is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 13
Default Progressively Worse 7.3--Digi Support ReadThis!!!!

7.1 on my G5-perfect.

7.1.1 with Mbox2 on Macbook--not perfect but workable.

7.1.3 with Mbox2 Pro on Macbook--buggy as all hell

7.3 with Mbox2 Pro on macbook--

Can't open new tracks. sometimes.

BFD Outputs unavailable for audio track input. Sometimes.

Audio Tracks unable to be record enabled when the (sometimes available) BFD outputs are assigned. At all. Bus assigned tracks cannot be record enabled either.

Therefore, 7.3 unworkable.

someone please fix this. I would like to continue to work without rolling back to previous versions.
Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-20-2006, 09:30 AM
req06 req06 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: United Kingdom
Posts: 414
Default Re: Progressively Worse 7.3--Digi Support ReadThis!!!!

bump
__________________
G5 dp 2.0Ghz, 2.5 gb RAM/ G4 Powerbook 15" 1.33mhz, 2gb RAM/ 002r/Lacie D2 FW800/PTLE 7.4
Reply With Quote
  #3  
Old 12-20-2006, 10:49 AM
Plectrum Plectrum is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Ontario Canada
Posts: 73
Default Re: Progressively Worse 7.3--Digi Support ReadThis!!!!

Quote:
bump

I see this comment alot... What the [bleep] does "bump" mean?
__________________
Plectrum Records
Digi 002R
Pro Tools 6.1.1
Digital Recording Facility
Reply With Quote
  #4  
Old 12-20-2006, 10:55 AM
CME CME is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: Ardmore OK
Posts: 3,207
Default Re: Progressively Worse 7.3--Digi Support ReadThis

He's moving ("bumping") the topic back to the top of the forum since no one has replied yet.
__________________
Dell T5810. Harrison Mixbus 32C. Haven't used PT since 2015 and never been happier.
Reply With Quote
  #5  
Old 12-20-2006, 11:15 AM
dubaifox dubaifox is offline
Member
 
Join Date: Aug 2003
Location: Dubai U.A.E.
Posts: 1,245
Default Re: Progressively Worse 7.3--Digi Support ReadThis!!!!

This was your first ever post?!?!

Boys!! We have a youngling on our hands!! Grab the Broom!!!
__________________
International Award Winning Arabic Fusion
www.ajmusiconline.com
---------------
2xMacPro 2.66,002r,OSX 10.4.10,PT 7.4cs8
3xVisionDaw,NI Komplete,Yamaha 01V/96
Reply With Quote
  #6  
Old 12-20-2006, 02:27 PM
Joseph Hanna Joseph Hanna is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: Studio City, CA
Posts: 61
Default Re: Progressively Worse 7.3--Digi Support ReadThis!!!!

Quote:
Therefore, 7.3 unworkable.

someone please fix this. I would like to continue to work without rolling back to previous versions.
Thanks.
From "Pro Tools 7.3 doesn't work well on my machine" to "Therefore, 7.3 unworkable"

That's a leap of Titanic proportions.

Is there any chance at all that your system isn't configured properly?
Reply With Quote
  #7  
Old 12-20-2006, 02:51 PM
flommer flommer is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Boise, ID
Posts: 4,117
Default Re: Progressively Worse 7.3--Digi Support ReadThis!!!!

The usual starting point seems to be :

Make sure all ( that's all!) plugins are up to date and intel-compatible. Your trouble seems to have started at the point of moving to an intel based Mac...

Also, there is a cs1 release of 7.3 already.. Have you tried that?
__________________
MacPro3ghz, 6GB, 10.7.5, PT10.3.2, Digi002 factory/toolkit2/PTIEP, 11R
Reply With Quote
  #8  
Old 12-21-2006, 02:12 AM
dasmetre dasmetre is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 13
Default Re: Progressively Worse 7.3--Digi Support ReadThis!!!!

My plug ins (and everything else) worked fine the day before the 7.3 update on my macbook, and it was all configured properly. No "leap" here--7.3 never worked, but 7.1.3 was passable.

I rolled back to 7.1.3 so that it would all work, and I am waiting for a cs update that addresses more than memory locations.

Reply With Quote
  #9  
Old 12-21-2006, 09:02 AM
Joseph Hanna Joseph Hanna is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: Studio City, CA
Posts: 61
Default Re: Progressively Worse 7.3--Digi Support ReadThis

Sorry maybe that wasn't the best way to word things.

7.3 has worked very well on all of our systems and by and large we wretch things around fairly aggressively.

We did do a "complete clean" install which I know the lack of has caused some 7.3 issues and we did have some older plugs that were giving grief. All of that and of course the usual suspects (pitch data bases, pitch preferences, ran applejack, verify and repair permissions, a new driver here and there) but so far very stable and in fact my room has not yet crashed. Knocking on wood.

I suspect your problem lies elsewhere in your setup (maybe dating back before your 7.1 and 7.3 was a catalyst for more problems) I can assure you that 7.3 is at least workable as a release if not far better (time will tell about the far better).

Perhaps focus your attention on what might be causing 7.3 to be so finicky and less on the umbrella that 7.3 is simply "not workable"
Reply With Quote
  #10  
Old 12-22-2006, 10:11 AM
dasmetre dasmetre is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 13
Default Re: Progressively Worse 7.3--Digi Support ReadThis

I understand your point...and will still be patiently awaiting another update. I get about 6-8 hours a week that I can sit down and work due to my day job (retail is time consuming, especially in december). I guess I'm just bitter because rather than getting anything done this week, I spent that time trying to figure out what was wrong and getting it to work rather than tracking. And then went back to work the next day and sold Digi gear.

Rolling back fixed it though, so maybe this week I can actually use the gear I bust my ass for.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
It even gets worse !!!!! DIGI what's the matter ?? Chris7514 Pro Tools TDM Systems (Mac) 20 02-23-2010 05:05 PM
M-Audio 410 preamps better/same/worse than Digi 001 preamps? SixChurchStreet Pro Tools M-Powered (Win) 0 02-20-2008 01:08 PM
Progressively Slowing Down Scrubbing Effect ? .... TheNoize Tips & Tricks 7 11-06-2006 03:07 PM
Dear Digi support for 5.1 on digi hardware please player Post - Surround - Video 1 05-03-2005 03:37 PM
worse and worse every day. LE Mbox truly BLOWS! tomcat 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 11-18-2003 10:21 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:52 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com