Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-12-2010, 02:25 PM
DJ Frank Nitty DJ Frank Nitty is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Hartford CT.
Posts: 2
Default Set up issues in Protools

I cant get any sound out the 9-16 preamp channels I can only get it from 1-8. Also when I go to setup in protools i see out 1-8 only is that supposed to be like that.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-12-2010, 02:32 PM
formfunction formfunction is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 1,153
Default Re: Set up issues in Protools

Quote:
Originally Posted by DJ Frank Nitty View Post
I cant get any sound out the 9-16 preamp channels I can only get it from 1-8. Also when I go to setup in protools i see out 1-8 only is that supposed to be like that.
read this"]read this

And you are more likely to get some help... FF
Reply With Quote
  #3  
Old 03-12-2010, 02:43 PM
DJ Frank Nitty DJ Frank Nitty is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Hartford CT.
Posts: 2
Default Re: Set up issues in Protools

Can anyone help with this thread I posted. Thank you!
Reply With Quote
  #4  
Old 03-12-2010, 03:00 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Set up issues in Protools

could you be any more vague?

read this first:
http://duc.digidesign.com/showthread.php?t=193634
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mbox Gain Issues and Protools Issues (Bounce to Disk and Knob/Pot adjustments) Lucky Bastard Getting Started 6 01-16-2014 04:29 PM
Protools 10 Issues Aidan.Street macOS 3 01-18-2013 03:16 PM
ProTools 9.0.5, iLok issues, Digi 003R+ issues zachbot Pro Tools 9 6 10-12-2011 09:19 PM
Mac OS 10.4.11 possible issues with ProTools?? teacherman Pro Tools M-Powered (Mac) 3 01-02-2008 05:02 PM
Protools 5.1 LE issues Joris de Man Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 02-28-2001 06:00 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:15 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com