Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-01-2011, 06:49 PM
pqlior@mac.com pqlior@mac.com is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 493
Default Updated UAD to v6.0 and now it won't play

I keep getting 9129 error and can't play my session.
Is this what we should expect? Constant hurdles? This was supposed to be an improvement and I spend more time troubleshooting than before...
__________________
Lior

HD Native * PT 2018.12 * OS X 10.13.6 * MacPro 12 Core * 2.4GHz 24GB Ram * 2XUAD2 Octo * Waves Platinum * Lexicon PCM Native Bundle * Sound Toys Bundle* AutoTune8 * NI Komplete11 * BFD3 * Synthogy Ivory II* Vienna Ensemble Pro * Spectrasonics * Slate trigger2 *xFer records * Softube * Vienna Ensemble * DMG Expurgate * Massey DRT2 *
iPad Air/Avid control * EuCon 18.3.0.217 *
Reply With Quote
  #2  
Old 09-01-2011, 08:09 PM
pqlior@mac.com pqlior@mac.com is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 493
Default Re: Updated UAD to v6.0 and now it won't play

Had to trash everything, repair permissions, restart, rebuild, the launch.
Still not super smooth, but working...
__________________
Lior

HD Native * PT 2018.12 * OS X 10.13.6 * MacPro 12 Core * 2.4GHz 24GB Ram * 2XUAD2 Octo * Waves Platinum * Lexicon PCM Native Bundle * Sound Toys Bundle* AutoTune8 * NI Komplete11 * BFD3 * Synthogy Ivory II* Vienna Ensemble Pro * Spectrasonics * Slate trigger2 *xFer records * Softube * Vienna Ensemble * DMG Expurgate * Massey DRT2 *
iPad Air/Avid control * EuCon 18.3.0.217 *
Reply With Quote
  #3  
Old 09-02-2011, 01:08 PM
pqlior@mac.com pqlior@mac.com is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 493
Default Re: Updated UAD to v6.0 and now it won't play

Had to uninstall PT, then install, repair permissions, update to 9.05, repair permissions, and now seems stable. Deep breaths...
__________________
Lior

HD Native * PT 2018.12 * OS X 10.13.6 * MacPro 12 Core * 2.4GHz 24GB Ram * 2XUAD2 Octo * Waves Platinum * Lexicon PCM Native Bundle * Sound Toys Bundle* AutoTune8 * NI Komplete11 * BFD3 * Synthogy Ivory II* Vienna Ensemble Pro * Spectrasonics * Slate trigger2 *xFer records * Softube * Vienna Ensemble * DMG Expurgate * Massey DRT2 *
iPad Air/Avid control * EuCon 18.3.0.217 *
Reply With Quote
  #4  
Old 09-02-2011, 01:38 PM
pqlior@mac.com pqlior@mac.com is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 493
Default Re: Updated UAD to v6.0 and now it won't play

Session worked fine for a while, then upon closing it, 'protools crashed unexpectedly'. Is it still unexpected when you expect it?
__________________
Lior

HD Native * PT 2018.12 * OS X 10.13.6 * MacPro 12 Core * 2.4GHz 24GB Ram * 2XUAD2 Octo * Waves Platinum * Lexicon PCM Native Bundle * Sound Toys Bundle* AutoTune8 * NI Komplete11 * BFD3 * Synthogy Ivory II* Vienna Ensemble Pro * Spectrasonics * Slate trigger2 *xFer records * Softube * Vienna Ensemble * DMG Expurgate * Massey DRT2 *
iPad Air/Avid control * EuCon 18.3.0.217 *
Reply With Quote
  #5  
Old 09-02-2011, 10:25 PM
tny840 tny840 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: bedford ohio
Posts: 200
Default Re: Updated UAD to v6.0 and now it won't play

Im still running pro tools mix with 4 aud-1 cards and pro tools unespectily crashed error when i close it everytime when i have the vst 2 rtas wrapper set at 128 buffer. when i do it at 256 i dont get the error but to much plug in latency.. blah!
__________________
Mac g4 ,Pro Tools 24/Mix7 6.4.1cs4, 44/24 Trident 24,powercore (4),uad1 (4),waves apa. Avalon 737,Jomeek sc2,Jomeek vc1(2x),jomeek vc5, joemeek vc6,jomeek twinQ (green),symetric 525 (2x) dbx 376,dbx 586,lexicon mpx100, lexicon alex,alesis quadra verb2,roloand srv 2000(2),berhinger dualflex2,mackie pro control,korg trition 88 and 61,yamaha rs700,korg ms2000,akai s5000,akai mpc4000, ecler360,1200mg5(2x)motu express xt,motu2408, ensonic kmk8 midi merger,asrXpro,darkstar synth, yamaha dx200 & dx100
Reply With Quote
  #6  
Old 09-03-2011, 12:56 AM
pqlior@mac.com pqlior@mac.com is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 493
Default Re: Updated UAD to v6.0 and now it won't play

That's very interesting actually... Although, I have the UAD extra buffer on.
BUT, I switched my playback engine to aggregate and things were fine. So after a while, I switched back to HD Native, and things have been fine for hours now...
Hmmm...

(also V6.0 now supports RTAS directly and has no need for the VST wrapper...)
__________________
Lior

HD Native * PT 2018.12 * OS X 10.13.6 * MacPro 12 Core * 2.4GHz 24GB Ram * 2XUAD2 Octo * Waves Platinum * Lexicon PCM Native Bundle * Sound Toys Bundle* AutoTune8 * NI Komplete11 * BFD3 * Synthogy Ivory II* Vienna Ensemble Pro * Spectrasonics * Slate trigger2 *xFer records * Softube * Vienna Ensemble * DMG Expurgate * Massey DRT2 *
iPad Air/Avid control * EuCon 18.3.0.217 *
Reply With Quote
  #7  
Old 09-09-2011, 10:51 PM
pqlior@mac.com pqlior@mac.com is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 493
Thumbs up Re: Updated UAD to v6.0 and now it won't play

After it started crashing again, I talked to both Avid and UAD and right now, the solution that works is keeping my number of processors at 3.
Not sure if this did anything, but ended up moving the UAD2 card to slot#2 and the HD Native is now sitting at slot#4.
Rig has been working flawlessly for 2 days now. Been switching from 48k to 96, and from just tracking sessions, to full on mix sessions and all is well.
Whew!
__________________
Lior

HD Native * PT 2018.12 * OS X 10.13.6 * MacPro 12 Core * 2.4GHz 24GB Ram * 2XUAD2 Octo * Waves Platinum * Lexicon PCM Native Bundle * Sound Toys Bundle* AutoTune8 * NI Komplete11 * BFD3 * Synthogy Ivory II* Vienna Ensemble Pro * Spectrasonics * Slate trigger2 *xFer records * Softube * Vienna Ensemble * DMG Expurgate * Massey DRT2 *
iPad Air/Avid control * EuCon 18.3.0.217 *
Reply With Quote
  #8  
Old 09-11-2011, 06:36 PM
pqlior@mac.com pqlior@mac.com is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 493
Default Re: Updated UAD to v6.0 and now it won't play

Been fairly smooth for a couple of days. Today after mixing for an hour, it did the thing where you hit play and it just sits there with the stop button and play button flashing... So I saved and quit. It froze on quit. I had to force quit.
Once I restarted, it launched protools fine, but then crashed on open session...
Then opened again. It's working OKAY, but is buggy. Weird automation anomalies...
__________________
Lior

HD Native * PT 2018.12 * OS X 10.13.6 * MacPro 12 Core * 2.4GHz 24GB Ram * 2XUAD2 Octo * Waves Platinum * Lexicon PCM Native Bundle * Sound Toys Bundle* AutoTune8 * NI Komplete11 * BFD3 * Synthogy Ivory II* Vienna Ensemble Pro * Spectrasonics * Slate trigger2 *xFer records * Softube * Vienna Ensemble * DMG Expurgate * Massey DRT2 *
iPad Air/Avid control * EuCon 18.3.0.217 *
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Notation view edit while in play cause play to stop working. soybalm Pro Tools 10 1 04-18-2013 12:11 PM
play flashes then stops. session wont play. hellbert Windows 21 03-31-2011 11:49 PM
When press play the stop key lite and play key blinking Sam Yin Tips & Tricks 6 12-05-2009 09:26 PM
Updated to Intel/updated plugins don't work Mixtrix 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 05-09-2007 08:59 AM
I press play, it doesn't play. hehe - any advice? awritersparadise 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 02-11-2007 06:24 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:23 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com