Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-05-2019, 04:15 AM
underground123 underground123 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2019
Location: Toronto, Canada
Posts: 1
Default Quick 2019.6 upgrade question.

I do NOT use avid cloud for any projects. Do I need to upgrade from 2019.5 to 2019.6?

Thank you.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-05-2019, 04:23 AM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 11,731
Default Re: Quick 2019.6 upgrade question.

Quote:
Originally Posted by underground123 View Post
I do NOT use avid cloud for any projects. Do I need to upgrade from 2019.5 to 2019.6?

Thank you.
Nope. If your system runs fine I wouldn’t mess with it!
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #3  
Old 07-05-2019, 04:23 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 16,337
Default Re: Quick 2019.6 upgrade question.

Hi, welcome to the community.

There are other bug fixes too, but you don't have to update anything you don't need.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-05-2019, 05:43 AM
@tention @tention is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: Cologne / Germany
Posts: 157
Default Re: Quick 2019.6 upgrade question.

You don't have to, but it works without problems here.
__________________
SOUND!
Reply With Quote
  #5  
Old 07-05-2019, 12:09 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 13,117
Default Re: Quick 2019.6 upgrade question.

Quote:
Originally Posted by underground123 View Post
I do NOT use avid cloud for any projects. Do I need to upgrade from 2019.5 to 2019.6?

Thank you.
The list of stuff that is fixed is always in the release notes. You should get used to reading those for every release and working this out for yourself. e.g. there was was a minot but annoying solo bug fixed for example, nobody here can guess if that is important for you. If you don't see value, don't change anything.

If you don't use cloud storage I'd also be uninstalling the flakey Cloud crapware. Ditto for Avid Link.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Quick dumb question about the Pro Tools 10 Upgrade installer. The Dubnicks macOS 4 01-03-2012 07:42 AM
Quick PT 8 Upgrade Question rmccam Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 09-10-2009 08:12 PM
Quick Question About Boxed Version Of PT8 (Upgrade). On Sale For $127. epu 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 12-27-2008 09:13 PM
Quick quick quick DSP farm card Question Mr335 Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 12-06-2002 07:37 AM
Quick question about 5.1.1 upgrade for 50.00 @ digistore. mcgwd 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 06-08-2002 02:56 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:38 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com