Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Avid Forums - Other Languages > Foro en Español

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-09-2015, 02:17 PM
lalonalda lalonalda is offline
Member
 
Join Date: Sep 2015
Location: c/ Arrabal nº6 1ºC
Posts: 1
Default Problema con Pro Tools 10 y Guitar Rig

Hola muy buenas, hace poco me instalé la versión 10.3.2 de Pro Tools y funciona perfectamente en mi ordenador, el problema vino cuando instalé el Guitar Rig 5, el programa en standalone funciona perfectamente pero cuando lo quiero abrir como plugin de una pista de Pro Tools me salta un error(0x00000008) y ese inserto queda deshabilitado. ¿Como lo puedo solucionar? Gracias de antemano.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-09-2015, 03:19 PM
feliponk's Avatar
feliponk feliponk is offline
Moderator
 
Join Date: Nov 2002
Location: Miami, FL, USA
Posts: 1,209
Default Re: Problema con Pro Tools 10 y Guitar Rig

Hola: actualiza el Guitar Rig5
__________________
Felipe Gonzalez A.
Avid ACSR Elite
Dante Certified
http://felipousismix.wix.com/felipousismix

Custom Mac Pro OSX Sierra | Windows 10 Pro 64 | ProTools HD 2019 | Pyramix XI | Merging HAPI ADA8 | MBox 3 | UAD Quad PCIe | Avid Artist Mix | Kali LP-6 | Presonus Temblor 10 | Universal Audio, Slate Digital, McDSP, Fabfilter, Plugin Alliance among other plugins
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problem with pro tools 10 / problema con pro tools 10 poio241 Windows 1 06-15-2013 02:40 PM
Problema con Pro tools 8 y windows 7 senycolas 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 10-07-2010 06:01 AM
Problema con PT8 Ventor 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 09-26-2010 04:46 AM
Problem Pro Tools 8/Problema GospelMedia Pro Tools M-Powered (Win) 0 09-03-2010 10:16 AM
Problema con ShortCuts nyquist-x 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 09-04-2006 12:55 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:15 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com