Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 05-15-2019, 04:30 AM
vsrecord vsrecord is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: Santa Cruz, CA
Posts: 35
Default Re: 2019.5 audio suite broken.

Quote:
Originally Posted by peterle View Post
...maybe trash preferences?


maybe ClipList instead PlayList engaged?
That one got me before.
Reply With Quote
  #12  
Old 05-15-2019, 06:25 AM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,526
Default Re: 2019.5 audio suite broken.

Make sure Playlist is selected, not Clip List.

Attached Images
File Type: jpg Screen Shot 2019-05-15 at 9.24.37 AM.jpg (25.1 KB, 0 views)
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #13  
Old 05-15-2019, 06:48 AM
abc1mce2's Avatar
abc1mce2 abc1mce2 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: The Motor City
Posts: 206
Default Re: 2019.5 audio suite broken.

Quote:
Originally Posted by Drew Mazurek View Post
Make sure Playlist is selected, not Clip List.

I hear this all the time but my question is under what circumstance would you select Clip List?
__________________
What is more relaxing then Music?

GigabyteX79-UP4 Rev 1.1
Xeon E5 2680 v.2. 10 Core cpu Windows10 v.1803
Avid HDX 2019.6 HD - 16x16 - 8x8x8 HD I/O - PT Dock - PT Control - AVID Artist Mix (2)
Universal Audio UAD2 Pci-E and Satellite USB Octo - Pci-E Quad - SOLO 610 - Twin-finity
Antelope Trinity - 10M
Grace Design M905
Bricasti M7 (2)
Lexicon PCM96
Burl B2
Dangerous 2Bus
Neumann KH805 - KH310
Yamaha NS-10M
Avantone Mixcubes
Etc, etc, etc.
Reply With Quote
  #14  
Old 05-15-2019, 07:05 AM
stanonbass stanonbass is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 912
Default Re: 2019.5 audio suite broken.

It was the preferences. Trashing them created a bunch of havoc with my UAD plugins however. I put the plugin settings back in the preferences folder and imported I/O settings from old protools preferences and got back working again.


AudioSuite is working again. No refund needed. That was frustrating and I have never seen that happen. I just need a stable version so I can stay parked. This upgrading constantly thing is creating too many issues. I just need stable and I am good.
Reply With Quote
  #15  
Old 05-15-2019, 07:07 AM
innesireinar innesireinar is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 646
Default Re: 2019.5 audio suite broken.

Specs please...
__________________
Avid HDX - PTHD 11.3.2 on OSX 10.10.5 - PT Ultimate 2019.6 on OSX 10.13.6 (II partition) - Cubase Pro 10 - Avid HD I/O 16x16 analog
Mac Pro 5.1 quadcore 2.8 16GB Ram
Reply With Quote
  #16  
Old 05-15-2019, 07:54 AM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,526
Default Re: 2019.5 audio suite broken.

Quote:
Originally Posted by abc1mce2 View Post
I hear this all the time but my question is under what circumstance would you select Clip List?
Imagine having a bunch of assets in the bin (things that aren't on tracks-printed mixes, stems, etc) and wanting to apply processing to them. This makes this possible without the files needing to be on tracks.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #17  
Old 05-15-2019, 07:56 AM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,526
Default Re: 2019.5 audio suite broken.

Quote:
Originally Posted by stanonbass View Post
It was the preferences. .
Trashing prefs put it back to the default "playlist" mode. So it was the clip list/playlist setting.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #18  
Old 05-15-2019, 08:12 AM
audiobob's Avatar
audiobob audiobob is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Houston
Posts: 914
Default Re: 2019.5 audio suite broken.

Quote:
Originally Posted by peterle View Post


maybe ClipList instead PlayList engaged?
That's exactly what I was going to suggest. Sometimes that option gets switched and it takes me a bit to remember to switch it back.
Reply With Quote
  #19  
Old 05-15-2019, 11:48 AM
BScout BScout is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Los Angeles, CA
Posts: 1,997
Default Re: 2019.5 audio suite broken.

No problems here
__________________
Pro Tools Ult 2019.6, HDX 3, MTRX/SPQ, HD OmniMac Pro 5,1 - 3.06 GHz 12 core - macOS 10.13.6RAM 64GB, SSD 4 x 2TB, GPU GTX 980 4GB
Reply With Quote
  #20  
Old 05-15-2019, 03:36 PM
abc1mce2's Avatar
abc1mce2 abc1mce2 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: The Motor City
Posts: 206
Default Re: 2019.5 audio suite broken.

Quote:
Originally Posted by Drew Mazurek View Post
Imagine having a bunch of assets in the bin (things that aren't on tracks-printed mixes, stems, etc) and wanting to apply processing to them. This makes this possible without the files needing to be on tracks.
Understood.

Sent from my SM-N950U using Tapatalk
__________________
What is more relaxing then Music?

GigabyteX79-UP4 Rev 1.1
Xeon E5 2680 v.2. 10 Core cpu Windows10 v.1803
Avid HDX 2019.6 HD - 16x16 - 8x8x8 HD I/O - PT Dock - PT Control - AVID Artist Mix (2)
Universal Audio UAD2 Pci-E and Satellite USB Octo - Pci-E Quad - SOLO 610 - Twin-finity
Antelope Trinity - 10M
Grace Design M905
Bricasti M7 (2)
Lexicon PCM96
Burl B2
Dangerous 2Bus
Neumann KH805 - KH310
Yamaha NS-10M
Avantone Mixcubes
Etc, etc, etc.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Audio track monitoring of aux is completely broken for me [solved] TNM Pro Tools 2018 5 02-06-2018 07:10 AM
Why on the spot Audio Suite don't apply? [SOLVED] lanstrad Pro Tools 11 2 03-18-2017 11:03 AM
Audio suite: crash! [solved] the19thbear Pro Tools 12 3 01-17-2017 10:23 PM
Beware! 8.0.4 Audio Suite broken subwoof Pro Tools TDM Systems (Mac) 16 06-30-2010 07:02 PM
8.0.4 Audio Suite broken subwoof Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 06-09-2010 11:52 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:58 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com