Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-25-2009, 07:25 AM
Frank of Denmark Frank of Denmark is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Copenhagen (Denmark)
Posts: 92
Default Waves issue

EDIT: PROBLEM SOLVED!

I'm having problem with my waves. I found this (below) in the answerbase, but how do I create a new "Waves Preferences" folder (see 5. below) without replacing the Waves Preferences folder already there (which is containing the waves AU pref 6.0.9 and DAE pref 6.0.6) ??? Should I just replace/overwrite the folder with a new empty one, and then paste the Waves Plugins (alias) into it ? Cheers from Copenhagen.

Waves Issue In Pro Tools 8
When launching Pro Tools, the Waves dialog "Where is the Waves Plug-Ins folder?" may pop up behind the Pro Tools splash screen and may become inactive after bringing it to the foreground.

To solve this issue:
1. Right click on Waves Plug-ins folder and make Alias
2. Rename created "Alias to Waves Plugins" (capitalization is very important) to : Waves Plugins
3. Copy alias (to clipboard)
4. Go to ~/Users/Current User/Library/Preferences/
5. Create new folder and name it Waves Preferences
6. Paste Waves Plugins alias(from clipboard) into created folder (Waves Preferences)
7. Delete alias that you created in step 2
8. Start Pro Tools
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Issue with Waves v9 in PT10HD dannymeltzer RTAS & TDM Plug-ins 11 04-21-2015 12:18 AM
Waves Authorization issue Brad Galvin VENUE Live Sound Systems 0 08-09-2011 11:52 AM
Waves SSL issue philrecords 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 08-18-2007 12:16 PM
one waves issue sorted, now for the other...... crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 03-30-2007 05:13 PM
Does anyone else have this Waves issue? Mark Wheaton Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 05-26-2006 03:20 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:45 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com