Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-23-2004, 10:05 AM
Dan Pinder Dan Pinder is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Los Angeles
Posts: 748
Default PT 6 vs 5 — Lockup speed

Not that it's a big deal, but I'm noticing my PT 6.2.3 machine locking up about a second later than 3 colleague's PT 5 machines that are sitting around me all receiving the same code. Has anyone else noticed this? I wonder what factors would affect lockup speed (disk subsystem, etc) ? The machines are all roughly the same power, and mine has max RAM and is the newest of all three.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Film Speed/Video Speed Workflow Confusion! subwoof Post - Surround - Video 13 08-23-2008 09:03 PM
Playback at double speed / higher speed in LE? Chris Nelson 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 05-26-2008 09:28 AM
Firewire lockup on G4 Muddy Run 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-29-2004 07:26 AM
shortcuts for half speed +dbl speed recoring neatguys 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 11-09-2003 02:48 PM
DAE Lockup katoramone 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-07-2003 12:45 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:52 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com