Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-30-2015, 08:38 AM
P_J P_J is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Finland
Posts: 276
Default Salesforce and PT12 upgrade

I tried to upgrade PT11 to PT12 via Avid account. Seems it's impossible to do it without joining Salesforce. I understood it has something to do with payment verification, but why I must join a free trial of something? I just want to pay my product..
https://www.salesforce.com/form/sign...&internal=true
__________________
OS10.14.6 * pt ultimate 2019.6/eucon19.7/aja15.22*omni*artist series/pt|control*trash 3.5ghz-6core/32gb/d300
**post production (tv)**
Reply With Quote
  #2  
Old 08-30-2015, 09:45 AM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 16,893
Default Re: Salesforce and PT12 upgrade

Interesting.
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2019.6 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
  #3  
Old 08-30-2015, 12:40 PM
AndrewAction's Avatar
AndrewAction AndrewAction is offline
Moderator
 
Join Date: Nov 2004
Location: Auckland
Posts: 433
Default Re: Salesforce and PT12 upgrade

.

Last edited by AndrewAction; 08-30-2015 at 01:05 PM. Reason: Answered wrong post
Reply With Quote
  #4  
Old 08-30-2015, 12:41 PM
P_J P_J is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Finland
Posts: 276
Default Re: Salesforce and PT12 upgrade

Another post: http://duc.avid.com/showthread.php?t=351267
__________________
OS10.14.6 * pt ultimate 2019.6/eucon19.7/aja15.22*omni*artist series/pt|control*trash 3.5ghz-6core/32gb/d300
**post production (tv)**
Reply With Quote
  #5  
Old 08-30-2015, 01:34 PM
P_J P_J is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Finland
Posts: 276
Default Re: Salesforce and PT12 upgrade

Ok. It's possible to upgrade using Safari without any forced trials. "Salesforce" does happen only when you upgrade directly from Pro Tools.
__________________
OS10.14.6 * pt ultimate 2019.6/eucon19.7/aja15.22*omni*artist series/pt|control*trash 3.5ghz-6core/32gb/d300
**post production (tv)**
Reply With Quote
  #6  
Old 08-30-2015, 01:37 PM
Bob Olhsson's Avatar
Bob Olhsson Bob Olhsson is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Songwriter Gulch, Nashville, TN
Posts: 3,312
Default Re: Salesforce and PT12 upgrade

http://www.aptaria.com/industries/technology/avid.html

http://www.dmnews.com/dataanalytics/...rticle/137466/
__________________
Bob's room 615 562-4346
Georgetown Masters 615 254-3233
Interview
Artists are the gatekeepers of truth! - Paul Robeson
Reply With Quote
  #7  
Old 08-30-2015, 01:46 PM
P_J P_J is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Finland
Posts: 276
Default Re: Salesforce and PT12 upgrade

Sure it's a good payment solution, but Avid shouldn't force you to join something during shopping. :)
But yes, you can avoid this by using Safari/Chrome only.
__________________
OS10.14.6 * pt ultimate 2019.6/eucon19.7/aja15.22*omni*artist series/pt|control*trash 3.5ghz-6core/32gb/d300
**post production (tv)**
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Salesforce? davidhermiston macOS 7 08-30-2015 01:14 PM
pre PT12 upgrade procedures Martin k Pro Tools 12 2 06-20-2015 01:38 PM
How to upgrade PT10 to PT12 Ray1981 Pro Tools 12 6 06-17-2015 08:38 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:09 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com