Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > Pro Tools Express on Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-01-2017, 10:15 AM
Soir Soir is offline
Member
 
Join Date: Jun 2017
Location: Portland TN
Posts: 5
Default Sandra Report/ Can't Locate Hardware

Thanks for the info. Here are Specs on my PC. The message that I get is "UNABLE TO LOCATE HARDWARE" I have a Fast Track Duo interface. I have downloaded the latest drivers. I have installed/uninstalled/reinstalled Pro Tools Express, and the Fast Track Drivers several times now to no avail. I even paid for a single incident support. I've tried the Fast Track Duo on another system and it works. My computer says that it is connected and working properly. Thanks for any help
SiSoftware Sandra

ID
Host Name : Jeff-PC
Workgroup : WORKGROUP

Computer
Model : HP Compaq 8200 Elite SFF PC 103C_53307F G=D
Serial Number : 2UA20*****
Chassis : HP Mini Tower
Mainboard : HP 1495
Serial Number : 2UA20*****
BIOS : HP J01 v02.15 11/10/2011
TPM - Trusted Platform Module : IFX 1.02 (PCR 24)
Intel vPro : 7.01.03.1053
Total Memory : 7.9GB DIMM DDR3

Processors
Processor : Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz (4C 3.3GHz, 3.3GHz IMC, 4x 256kB L2, 6MB L3)
Socket/Slot : FC LGA1155

Chipset
Memory Controller : HP Core (Sandy Bridge) DRAM Controller 100MHz, 2x 4GB DIMM DDR3 1.33GHz 128-bit, Integrated Graphics

Memory Module(s)
Memory Module : Elpida EBJ41UF8BCF0-DJ-F 4GB DIMM DDR3 PC3-10700U DDR3-1334 (9-9-9-25 4-34-10-5)
Memory Module : Hynix (Hyundai) HMT351U6CFR8C-H9 4GB DIMM DDR3 PC3-10700U DDR3-1334 (9-9-9-25 4-34-10-5)

Video System
Monitor/Panel : Dell Computer DELL P2210
(1680x1050, 22.0")
Video Adapter : Intel(R) HD Graphics (6CU 30SP SM4.1 850MHz/1.1GHz, 80kB L2, 64MB DDR3 1.33GHz 128-bit, Integrated Graphics)

Graphics Processor

Storage Devices
TOSHIBA DT01ACA100 (1TB, SATA600, 3.5", 7200rpm, 23MB Cache) : 932GB (C:)
hp DVD-RAM GH80N (SATA150, DVD+-RW, CD-RW, 2MB Cache) : N/A (D:)

Logical Storage Devices
System Reserved : 100MB (NTFS, 4kB) @ TOSHIBA DT01ACA100 (1TB, SATA600, 3.5", 7200rpm, 23MB Cache)
Hard Disk (C:) : 931GB (NTFS, 4kB) @ TOSHIBA DT01ACA100 (1TB, SATA600, 3.5", 7200rpm, 23MB Cache)
Optical Drive (D:) : N/A @ hp DVD-RAM GH80N (SATA150, DVD+-RW, CD-RW, 2MB Cache)

Peripherals
LPC Hub Controller #1 : HP Q67 LPC Controller
Audio Device : HP Cougar Point High Definition Audio Controller
Audio Codec : Realtek Semi Realtek 662 High Definition Audio
Serial Port(s) : 2
Disk Controller : HP Cougar Point 6 port SATA AHCI Controller
USB Controller #1 : HP Cougar Point USB Enhanced Host Controller #2
USB Controller #2 : HP Cougar Point USB Enhanced Host Controller #1
SMBus/i2c Controller #1 : Intel ICH SMBus
SMBus/i2c Controller #2 : IPMI T1 Controller

Printers and Faxes
Printer : Microsoft XPS Document Writer (600x600, Colour)
Fax : Microsoft Shared Fax Driver (200x200)

Network Services
Network Adapter : Intel(R) 82579LM Gigabit Network Connection (Ethernet, 1Gbps)

Operating System
Windows System : Microsoft Windows 7 Ultimate 6.01.7601 (Service Pack 1)
Platform Compliance : x64
Reply With Quote
  #2  
Old 07-05-2017, 07:05 PM
Soir Soir is offline
Member
 
Join Date: Jun 2017
Location: Portland TN
Posts: 5
Default Re: Sandra Report/ Can't Locate Hardware

The tech, solved my problem! He got me up and going really fast!
Reply With Quote
  #3  
Old 08-12-2018, 08:50 AM
kflanagan kflanagan is offline
Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: hundon
Posts: 7
Default Re: Sandra Report/ Can't Locate Hardware

How did you do it?

thanks
__________________
Protools express 10.3.4 via m-box,

Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz (4C 3.51GHz, 3.5GHz IMC,)

2 x Samsung 4GB DIMM DDR3 PC3-12800U DDR3-1600

Seagate ST500DM002-1BD142 (500.1GB, SATA600, 3.5", 7200rpm, 16MB Cache) : 466GB (C:)
Seagate ST3500418AS (500.1GB, SATA300, 3.5", 7200rpm, 16MB Cache) : 466GB (D:) (E:) (F:) (G:)

Windows System : Microsoft Windows 7 Personal 6.1.7601 (Service Pack 1)
Platform Compliance : x64
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable To Locate Hardware...With Sandra Report please help... Kind Dub 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 04-11-2011 04:46 PM
Sandra Report RichrdC Pro Tools M-Powered (Win) 4 07-14-2010 08:21 AM
Sandra Report? Help me out TheArch 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 03-08-2010 02:21 PM
sandra report cfinch 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 12-12-2008 04:26 PM
Sandra report STSCRUSHER 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 12-18-2005 11:04 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:54 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com