Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 02-20-2003, 12:07 AM
Mauro371 Mauro371 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Location: Chicago,IL
Posts: 232
Default Re: PT 6 OSX Bug Report...

Quote:
UNABLE TO CREATE A DAE DECK bug
<font size="2" face="Verdana, Arial">Well, it just happened to me today. Restarted the computer and all has been fine since.I did notice the following. When I first started the system, my interface did not lit up as it normally does when PT launches. My guess is that PT/DAE was not finding the interface, but that could be an effect not a cause, hmm.

G4 DP 450, 1Gb RAM, SCSI|64, HD2 system, 192 I/O, 888|24, Os X 10.2.4

Mauro
Reply With Quote
  #12  
Old 02-20-2003, 05:37 PM
GROS GROS is offline
Member
 
Join Date: Nov 1998
Location: BOSTON
Posts: 346
Default Re: PT 6 OSX Bug Report...

lots of crashes!every old session that i open.very annoying experience.
Reply With Quote
  #13  
Old 02-21-2003, 01:28 AM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,553
Default Re: PT 6 OSX Bug Report...

I've seen it too but it went away and all is well right now.
drew
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #14  
Old 02-24-2003, 10:47 AM
zoggied zoggied is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Seattle, WA
Posts: 39
Default Re: PT 6 OSX Bug Report...

Volume fader in edit window:

Has anybody had trouble with the volume fader on a track at the bottom of the edit window? It does not hold my desired level when I select it, preferring to lower the level drastically. For example: When I have the track volume set to 0.0 and select the fader the level will drop to -40 automatically. I think that this has something to do with the position of the mouse cursor in the window although I'm no expert.

My system: DP 1G G4, 192-HD3, 6.0
__________________
--->
Colin Davis
Buttermilk Records/
Buttermilk Studios
Seattle, WA
Reply With Quote
  #15  
Old 02-25-2003, 01:14 AM
uno1234 uno1234 is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: New York City
Posts: 2,459
Default Re: PT 6 OSX Bug Report...

zoggied.. that happens in os9. It makes me wonder why that still happens.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NAB report??? ... Anyone? jdutaillis 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 05-06-2010 02:15 PM
Report A Bug mrsticks General Discussion 4 01-10-2010 03:45 PM
Report you PT8 exp. here Wasaia 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 237 02-27-2009 03:26 AM
New Eq Bug to report 2fly Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 04-01-2005 01:59 PM
Bug Report mattm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 01-03-2002 11:04 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:48 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com