Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-10-2008, 03:34 PM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,483
Default Sends default to follow main pan pref Not on stereo tracks?

Hi,

I have the preference set for "sends default to follow main pan" but this only seems to work for mono tracks!!

Why not stereo as well? i know there's FMP on the stereo sends to do this, but why no overall pref?

Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club_Build A Tower top 20 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 Control 24 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-11-2008, 02:07 AM
tj_davies tj_davies is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,219
Default Re: Sends default to follow main pan pref Not on stereo tra

Have you actually removed and inserted the send on the stereo track again after changing the preference.

I remember something like that recently, that changing preferences, didn't change the sends - not until you remove and reinsert them.

Hope this helps,
Timothy
__________________
G5 10.8.5
PT 10.3.9 HD2
www.pearls-music.com
Reply With Quote
  #3  
Old 12-15-2010, 09:18 PM
mu-tron-kid mu-tron-kid is offline
Member
 
Join Date: Nov 2002
Location: Ithaca College School Of Music, NY
Posts: 156
Default Re: Sends default to follow main pan pref Not on stereo tracks?

What about after Turning this off on every Send, then saving, and then importing Session Data to a new session?

I have Sessions from PT 9 with FMP on all the sends.

On a PT HD 8.0.1, I do the above, and the FMP keeps showing up on all the sends.

I have the Pref for this off, and am importing session data from various sessions...

Would I really need to Remove and reinsert all Auxes to get this to "take" or is this an official PT to PT 8 bug?
__________________
Brian Dozoretz
Mac Pro, osX.10.12.6, PT 2018.3 HDX, 2 x Alpha/Deltalink
2 x iMac, osX.10.12.6, PT 2018.3 HD Native PCIe + HD Omni
iMac, osX.10.12.6, PT 2018.3 HD Native PCIe T-Bolt expansion chassis + HD io, Artist Series Mix x 2, Artist Series MC Transport
VENUE SC48 3.1
SSL Duality via ipMIDI / ∂elta Automation Plug-In
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
'Follow Main Pan' on effect sends? jasonlane Tips & Tricks 3 02-19-2014 12:09 PM
Coalesce 'Follow Main Pan' ? FlorianE Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 05-11-2012 02:09 PM
Sends default to -inf preference...resetting all sends to 0 Nathan W. Post - Surround - Video 3 07-15-2011 01:10 PM
Feature request: Pre Fader Sends follow Main Faders PeterScherr Pro Tools 9 13 06-11-2011 08:59 PM
sends follow mutes sla Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 12-18-2003 02:21 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:05 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com