Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-28-2015, 11:30 AM
Rikk Rikk is offline
Member
 
Join Date: Oct 1999
Location: Holyoke, MA, USA
Posts: 92
Default Omni mute light goes on and off at random

It started today. My Omni's mute button and light randomly turn on and off, thus cutting my speakers off. Using OS 10.9.5 and Pro Tools HD 11.3.0.

Any ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old 01-28-2015, 11:32 AM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is online now
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 11,720
Default Re: Omni mute light goes on and off at random

A hidden automation?
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #3  
Old 01-28-2015, 11:42 AM
Rikk Rikk is offline
Member
 
Join Date: Oct 1999
Location: Holyoke, MA, USA
Posts: 92
Default Re: Omni mute light goes on and off at random

How could automation be turning on and off the HARDWARE switch on my Omni? And it's random. I'm sitting here waiting for it to turn itself off so I can play my mix.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-28-2015, 11:58 AM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is online now
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 11,720
Default Re: Omni mute light goes on and off at random

Quote:
Originally Posted by Rikk View Post
How could automation be turning on and off the HARDWARE switch on my Omni? And it's random. I'm sitting here waiting for it to turn itself off so I can play my mix.
I thought it could have been a automation written in PT but that might be a longshot just trying to help with ideas.

Have you tried to disconnect and reconnect the cables and trashed preferences and databases to make sure everything is cleaned out?

Also does the mute button keep doing that even though Pro Tools is turnd off?

Best Regards
Chris
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Only getting mute light!!! Devion1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 12-08-2005 05:12 AM
Red light & Speaker mute henrygod Post - Surround - Video 2 01-11-2005 09:17 PM
OFFICIAL!! Random mute bug not random!! Gwyn ap Harri 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 14 10-09-2003 10:27 PM
002 dead except for mute light roman brow 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 09-14-2003 09:22 AM
002 dead except for mute light roman brow 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-14-2003 05:19 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:21 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com