Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 08-13-2018, 01:17 PM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 16,629
Default Re: Has anyone working Skooch with PT11

I agree... It would be great if Avid could acquire Skootch from Bob Nagy and incorporate into Pro Tools.
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools 12.4~2018.7, HDX~HDN~
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
  #22  
Old 08-13-2018, 02:32 PM
amagras amagras is offline
Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Ottawa, ON
Posts: 2,330
Default Re: Has anyone working Skooch with PT11

Quote:
Originally Posted by TOM@METRO View Post
I agree... It would be great if Avid could acquire Skootch from Bob Nagy and incorporate into Pro Tools.
+1000
Happy Skootch user here
__________________
Dell XPS 8700. Intel Core i7-4770 CPU @ 3.40GHz. RAM: 16GB. Windows 10 Home x64. NVIDIA GeForce GTX 645. NI Komplete Audio 6. Pro Tools 2018
amagrasmusic.com
Reply With Quote
  #23  
Old 08-13-2018, 02:46 PM
WKG WKG is offline
Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,142
Default Re: Has anyone working Skooch with PT11

Quote:
Originally Posted by TOM@METRO View Post
I agree... It would be great if Avid could acquire Skootch from Bob Nagy and incorporate into Pro Tools.
Great idea. I always use Skootch, couldn't imagine using Pro Tools without it.
__________________
I7-4930K, X79-Deluxe, 2133 32 GB,
GT640, 512GB 860 Pro, 1TB Evo, WDB 2TB X2,
Win 10 Pro, PT HD 12 2018.7 REAPER 5.941
RME UFX, Daking, ISA

ASUS N71Jq i7 940xm 8GB DDR3
PTHD 12.1 REAPER - Win 10 HP
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT11 Hui and Motu Traveler not working Azulin Getting Started 12 03-13-2014 08:20 AM
pt11 and Mbox2Pro not working Tbob Pro Tools Software (Mac) 1 11-19-2013 09:00 AM
Quanitize not working right PT11 jamieguitar Pro Tools 11 9 11-10-2013 09:37 AM
Artist Mix Not Working in PT11? Chingy Pro Tools 11 9 07-01-2013 10:56 PM
How are AAX VI's working out in PT11? jumle AAX Plug-ins 6 06-24-2013 01:45 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:46 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com