Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-02-2018, 03:30 PM
lederhosen lederhosen is offline
Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Arizona
Posts: 14
Default Dae error 7400

I keep getting this error message when trying to load QL Spaces from EW. This is a reverb plug-in. It is listed along with all of the stock reverb options when I pull them up, but just will not load.

Any ideas?

I am using PT 10.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-14-2018, 08:54 AM
jeam25's Avatar
jeam25 jeam25 is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2002
Location: P.R.
Posts: 2,249
Default Re: Dae error 7400

Hi friend !

Is the 3rd party plugin updated to the lastest ?
__________________
- Jesus Alvarado -

Windows 10 Pro 64 bit - i7 CPU 4770k
Asus A97-AR mobo - 32gb DDR3 ram
Samsung 850 evo SSD 500gb - Radeon 470rx
Corsair 750w PSU
Lynx Aurora 8
Clarett Pre 8 X Thunderbolt - Protools Ultimate
Avalon 2022 - Octane 8 - Scarlett Dynamic 8pre
Uad 2 quad - Waves Gold
McDsp Emerald - Duy Everpack
Tc Powercore Firewire
Reply With Quote
  #3  
Old 08-01-2018, 10:48 AM
jeam25's Avatar
jeam25 jeam25 is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2002
Location: P.R.
Posts: 2,249
Default Re: Dae error 7400

Hi friend is this resolved ?
__________________
- Jesus Alvarado -

Windows 10 Pro 64 bit - i7 CPU 4770k
Asus A97-AR mobo - 32gb DDR3 ram
Samsung 850 evo SSD 500gb - Radeon 470rx
Corsair 750w PSU
Lynx Aurora 8
Clarett Pre 8 X Thunderbolt - Protools Ultimate
Avalon 2022 - Octane 8 - Scarlett Dynamic 8pre
Uad 2 quad - Waves Gold
McDsp Emerald - Duy Everpack
Tc Powercore Firewire
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
KEEP GETTING DAE error 7400 dwayne00 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 15 03-18-2009 03:00 PM
Auto Tune Error----- DAE Error -7400??? Lance Driskell 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 12-06-2005 01:51 PM
DAE error #7400 fredours 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 03-08-2005 11:34 PM
error DAE 7400 fredours 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-26-2005 11:33 AM
New One - ERROR 7400 KingFish 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 06-09-2004 09:23 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:57 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com