Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-15-2003, 10:48 AM
syra syra is offline
Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: Los Angeles CA
Posts: 368
Default When will all the buttons on C24 work?

I am talking about the buttons on the far top left...like pre/ post plug ins and 8 stereo mixer input...Digi whats the deal?

peace, syra
Reply With Quote
  #2  
Old 07-16-2003, 01:59 PM
syra syra is offline
Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: Los Angeles CA
Posts: 368
Default Re: When will all the buttons on C24 work?

Digi????????
Reply With Quote
  #3  
Old 07-17-2003, 01:09 PM
syra syra is offline
Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: Los Angeles CA
Posts: 368
Default Re: When will all the buttons on C24 work?

Thanks a lot Brian...I just wanted to make sure the issue is not forgotten...

peace, syra
Reply With Quote
  #4  
Old 07-17-2003, 02:21 PM
Milamber Milamber is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: CA
Posts: 277
Default Re: When will all the buttons on C24 work?

It would be nice to have a "Create new track" button.
Reply With Quote
  #5  
Old 07-18-2003, 12:28 AM
Brian Porick Brian Porick is offline
Member
 
Join Date: Jun 2002
Location: Wheaton, IL
Posts: 20
Default Re: When will all the buttons on C24 work?

Syra,

I had my local Digi rep ask this question of the developers and I got this response in an e-mail (from about 3 months ago):

Quote:
Greetings. I wasn't able to get anyone to commit to a specific date for implementation - but it is on the list. There are a few bigger tasks for the Product Managers to finish currently. I would imagine after we complete our major product transitions to XP and OSX we will have some more time for feature tweaks. Right now we are in the thick of bringing all of our existing products back into compatibility. If I get any more details I will send them your way. Thanks.
<font size="2" face="Verdana, Arial">Not an extremely optimistic answer, but some information is better than none, I suppose.

Brian Porick
Reply With Quote
  #6  
Old 08-30-2003, 10:32 AM
Peterjk's Avatar
Peterjk Peterjk is offline
Member
 
Join Date: Nov 1999
Location: Copenhagen, Denmark
Posts: 331
Default Re: When will all the buttons on C24 work?

DIGI? Any new plans for the C24? Are we all waiting in vain!??



Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Zoom Toggle Buttons 1-5 wont work? MrWillsi3 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-12-2018 12:04 PM
Mono and Speaker Buttons on Mbox Pro (3rd Gen) don't work in Lion! jordan.king92 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-20-2012 06:12 PM
002 buttons no longer work? Jay002 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 12-22-2011 07:07 PM
Zoom memory buttons doesn't work as expected... Samuca123 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 09-25-2010 07:11 PM
Control 24 & PT LE, only some buttons work! weezy ICON & C|24 2 08-29-2005 08:15 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:17 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com