Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid Pro Mixing General Discussion

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-13-2019, 02:14 PM
briaboy briaboy is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: New York City
Posts: 339
Default Aux channels - still hearing the input tracks?

Hi - using PT 2019.5 with UAD Apollo 8 interface - I've routed all my drum channels to an aux channel (drum bus). For playback and mixing, I just want to hear the drum group aux channel, but the input tracks are still audible. If I mute them or adjust the volume, the aux channel also mutes or adjusts in volume. Am I doing something wrong here? Thank you!

Last edited by briaboy; 07-13-2019 at 02:29 PM.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hearing all tracks in scrub and shuttle clgood Artist Series 3 12-08-2014 07:08 PM
Hearing recorded tracks while recording Durstlaw FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 6 03-19-2014 11:44 AM
MIDI Input from keyboard, lag before hearing sound danjfoley Windows 3 01-13-2014 01:55 PM
hearing midi tracks through mbox pmclellan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-18-2005 08:44 PM
Problem with hearing certain tracks..... connelldestructo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 03-09-2005 07:16 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:15 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com