Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-18-2018, 01:47 PM
robreed2 robreed2 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2017
Location: UK
Posts: 6
Default LOGIC Artist mix...Disconnect, with heavy session

Im running latest Logic and latest software for Artist mix( I have 2 via ethernet).
I have a maxed out Mac Pro 3.1 ( 8 core).. 32 gig of ram... When I get into heavy sessions ( Especially with FOLDERS) running 100Tracks,etc.....When I switch between channels or go inside FOLDERS... the artist mix disconnects...( I.e Still on just blank _____. on each channel )... the re is nothing I can do to get it to re connect.. I just have to reload logic...

If I could get it to re connect , that would be a start...but cant figure out where the bottle neck is >?????? Any help ???
I love the Artist mix...but they just dont like FOLDERS in logic... !!!!
Reply With Quote
  #2  
Old 01-18-2018, 07:27 PM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 1,498
Default Re: LOGIC Artist mix...Disconnect, with heavy session

I dont think the Artist Mixes are disconnecting if its just Logic you are restarting to fix. Can you post the session or send it to me in a message and I can try it on my rig on Monday. (not in the office at the moment)
Reply With Quote
  #3  
Old 01-25-2018, 11:29 AM
robreed2 robreed2 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2017
Location: UK
Posts: 6
Default Re: LOGIC Artist mix...Disconnect, with heavy session

Hi...Its usually on a BIG project... The Channels go blank on the artist mix... and nothing moves... If I close the song dn open a empty template ...it then works...? The session is large...The Logic file is about 250meg..(no audio)..Is that what you want to see.... The other thing that seems to trigger is is opening and closing FOLDERS in Logic, especially when the song is playing....? Bizzare...Thanks ROB
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Logic X and Artist Control BenZenium Artist Series 2 08-08-2014 04:43 AM
Avid artist control disconnect TiRax Artist Series 34 12-21-2013 01:07 PM
Touching Artist Transport Freezes Up Artist Control in Logic sonofmack Artist Series 1 03-13-2013 08:22 PM
Which is less CPU-heavy...PT or Logic? Torgo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 04-27-2003 12:31 AM
HEAVY.. HEAVY 001 song!! GORILLA 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 07-16-2002 07:12 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:59 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com