Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-17-2017, 05:24 PM
robertg robertg is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: earth
Posts: 502
Default Status of Logic X Bugs?

Hello Eddie. I last asked about this in March of this year, and your answer was that there are some bugs that are squarely at the feet of Apple, and you are powerless to fix them without their help.

I'd like to follow up and ask, are we stuck forever in this stalemate, or are regular efforts made to contact them and resolve some very, very old bugs (some of them as old as Logic X itself, 2013!).

Here's an example. Attached is what it looks like when I try to insert a new plugin using an artist controller. Note the text on all of the displays.

There are other bugs. The "blank plugin name" is particularly annoying too, I often have to guess what plugins are on a channel or open the mixer.

Thanks in advance for your help.
Rob
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_1978 copy.jpg
Views:	0
Size:	94.4 KB
ID:	9534  
Reply With Quote
  #2  
Old 01-02-2018, 03:28 PM
robertg robertg is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: earth
Posts: 502
Default Re: Status of Logic X Bugs?

Bump on this thread. Happy new year, Eddie. I am hoping to get a response to these issues in the near future. Could you look into it?

Last edited by robertg; 01-02-2018 at 05:32 PM.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-03-2018, 11:03 AM
Top Jimmy's Avatar
Top Jimmy Top Jimmy is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2005
Location: Spokane, WA
Posts: 4,838
Default Status of Logic X Bugs?

(Removed)


Sent from my iPad using Tapatalk
__________________
James Cadwallader

Hackintosh - Gigabyte Z77X-UP5TH, Intel Core i7-3770K, 32GB 1600Mhz DDR3, 2x SATA 6Gb/s 240GB SSD, 3x SATA 6Gb/s 1TB HDD, 1x Glyph 2TB USB3 HDD, Sierra 10.12.6.

Pro Tools HD 2018.7, Focusrite Red 8Pre, Mbox 3 (Mac)
Pro Tools 11.3.2, Mbox2 (Win 7)

Presonus Faderport, Pro Tools | Control
[/I]
Reply With Quote
  #4  
Old 01-03-2018, 11:06 AM
robertg robertg is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: earth
Posts: 502
Default Re: Status of Logic X Bugs?

Quote:
Originally Posted by Top Jimmy View Post
I'm confused. Why are you posting in the Avid forum about an Apple product? And who's Eddie?


Sent from my iPad using Tapatalk
Eddie Jones is the Avid representative with authority who participates here, and the Eucon protocol supports Logic Pro X. I hope that alleviates your confusion!
Reply With Quote
  #5  
Old 01-03-2018, 11:07 AM
Top Jimmy's Avatar
Top Jimmy Top Jimmy is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2005
Location: Spokane, WA
Posts: 4,838
Default Re: Status of Logic X Bugs?

Quote:
Originally Posted by robertg View Post
Eddie Jones is the Avid representative with authority who participates here, and the Eucon protocol supports Logic Pro X. I hope that alleviates your confusion!


Got it. I failed to read the entirety of your post.


Sent from my iPad using Tapatalk
__________________
James Cadwallader

Hackintosh - Gigabyte Z77X-UP5TH, Intel Core i7-3770K, 32GB 1600Mhz DDR3, 2x SATA 6Gb/s 240GB SSD, 3x SATA 6Gb/s 1TB HDD, 1x Glyph 2TB USB3 HDD, Sierra 10.12.6.

Pro Tools HD 2018.7, Focusrite Red 8Pre, Mbox 3 (Mac)
Pro Tools 11.3.2, Mbox2 (Win 7)

Presonus Faderport, Pro Tools | Control
[/I]
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
11.1.2 on Mountain Lion bugs bugs bugs. command+f, elastic audio, discoloration farmfresh Pro Tools 11 21 05-01-2014 08:21 PM
Transport with Logic - unresolved bugs dowdag Artist Series 2 07-13-2012 05:23 AM
System Status vs. CPU Status Chence 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 06-25-2003 01:40 AM
Digi What's the status of these bugs: Tim R. Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 04-04-2001 06:48 PM
Logic 4.7.3 to PT 5.1...bugs? PeeTee Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 03-27-2001 12:28 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com