Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-13-2003, 02:02 PM
BesnikB BesnikB is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 250
Default dual Intel Xeon with PTLE6.1

can anybody tell me will this work.
I have a digi002 and a dual processor computer, but I have Windows XP installed as STANDARD PC.
If I install my XP as a Multiprocessor PC will it still give me the errors it gave me with PTLE 5.3.2?
PEACE
__________________
pardon my stinkin' writtin'
Reply With Quote
  #2  
Old 07-13-2003, 02:07 PM
Allen Hallada Allen Hallada is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: Sun Valley, ID
Posts: 6,686
Default Re: dual Intel Xeon with PTLE6.1

Quote:
Originally posted by BesnikB:
can anybody tell me will this work.
I have a digi002 and a dual processor computer, but I have Windows XP installed as STANDARD PC.
If I install my XP as a Multiprocessor PC will it still give me the errors it gave me with PTLE 5.3.2?
PEACE
<font size="2" face="Verdana, Arial">According to Digi, duals are supported now in 6.1. Give it a try and let us know. I've heard that in XP Pro you can change to Multi in Device Manager/Computer by changing drivers to avoid the re install.
Allen [img]images/icons/wink.gif[/img]
Reply With Quote
  #3  
Old 07-13-2003, 03:20 PM
BesnikB BesnikB is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 250
Default Re: dual Intel Xeon with PTLE6.1

well, switching from multi to standard is possible but if you try the opposite you end up formating your disk.
I will try a clean install to make my PC dual boot and if it won't give me the IRQ_NOTLESS_OR_EQUAL thing I will put my gun out and fire so you all can hear me.
__________________
pardon my stinkin' writtin'
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Composite adaptor not working on Intel 3 gig Dual Core Xeon soundboy35 Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 03-05-2008 07:24 PM
Composite adaptor not working on Intel 3 gig Dual Core Xeon soundboy35 Post - Surround - Video 2 03-05-2008 06:47 PM
Dual CPU's 2x3.0GHz Xeon Dual Cores and Mainboard roscom Pro Tools M-Powered (Win) 1 10-24-2006 10:55 AM
Mac Pro (Intel) Quad Xeon with LE 7.1.1 robpiero 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 10-10-2006 02:45 PM
Intel P4 vs. XEON [KGB] 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 05-13-2004 06:41 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:01 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com