Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-17-2018, 11:42 PM
wildplum wildplum is offline
Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 49
Default Asio driver and non Pro Tools software

My question concerns the ASIO Digidesign Driver, Windows 7 and four programs: Pro Tools HD version 8.1.1, WaveLab 6, RX 6 , and HOFA.

My old machine, a Windows XP machine, died and I got a new (for me) machine running Windows 7. I use a 192 i/o and a 96 i/o connected to a Digidesign HD accel core pcie card. All four of these programs ran fine on the XP machine using the ASIO driver that came with the HD version 8 install CD.

Then I installed the four programs (and their respective license dongles).
Pro Tools HD installed without too much difficulty and runs fine; same with WaveLab.

Both RX6 and HOFA installed and launch just fine. However, neither of them recognize the ASIO Digidesign Driver as a playback option.

I have drawn a total blank on how to fix the problem.
Any help or advice would be much appreciated.
Thank you.
__________________
Paul Tumolo
Wildplum Recordings
a micro label, studio and remote recording service
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 11.3 HDX Asio Driver and 3rd Party Software stevenraets Windows 3 08-25-2017 10:51 AM
FL7 PRO TOOLS 7.4 LE[ASIO DRIVER ERROR IN FL7. vetsquad muzik 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 02-17-2008 09:06 AM
Asio driver problems with 002 Pro tools 7 with SP2 inka 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 06-03-2007 09:01 PM
PRO TOOLS 7 ASIO DRIVER PROBLEM instro001 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 12-17-2005 08:57 AM
asio driver pro tools 5.1 ?? Possible ?? nossnevs 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-12-2004 03:44 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com