Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  ē  Community Terms of Use  ē  Help Us Help You

Knowledge Base Search  ē  Community Search  ē  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-12-2018, 11:30 AM
centuryson centuryson is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 8
Default Suddenly Iím getting no audio input from my Digi 003

Hey guys, really need some advice. I’m using a Digi 003 with an iMac and am on Pro Tools 12.4.
I recently upgraded my OS to the most recent High Sierra and ever since I can’t get any audio into Pro Tools. My Digi 003 is a recognized device on my Mac and I can see the computer is getting audio, but on Pro Tool I get nothing. My I/O looks right and Pro Tools sees my Digi as a device. It even plays audio out, but I can’t get anything to the inputs. I tried with other software and was successful with Guitar Rig and Reason.
Is this something that might be corrected my upgrading to ProTools 2018? Could there be something in the I/O I’m not seeing? I admit I am a little bit of a novice and would appreciate any advice.
Thank you to the community for your expertise.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-12-2018, 11:34 AM
Darryl Ramm Darryl Ramm is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 13,065
Default Re: Suddenly Iím getting no audio input from my Digi 003

You need to enable microphone input in macOS privacy and security preferences. discussed on DUC multiple times already.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-13-2018, 06:30 AM
centuryson centuryson is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 8
Default Re: Suddenly Iím getting no audio input from my Digi 003

What a simple fix. I embarrassed to say I was beating my head against the wall for two days about something so simple. Thank you for taking the time and I apologize for not seeing this anywhere else.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No more midi input- suddenly stopped working sw2rve Windows 2 10-04-2017 11:36 AM
No Input Audio on Digi 002 after 8.04 jg573 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 17 03-20-2011 02:10 PM
No Audio Input or Output Suddenly ansanity 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 02-23-2008 01:12 PM
Suddenly No Sound Output/Input vivaknievel 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 06-21-2007 03:14 PM
Digi HW for G4 audio input?? aurix1 Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 05-06-2001 02:06 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:15 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com