Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-21-2014, 04:24 AM
jjnssn jjnssn is offline
Member
 
Join Date: May 2011
Location: Minneapolis
Posts: 527
Default 11.2.2 access violation when opening all sessions, closes session.

Installed 11.2.2 by overwriting vs. a clean install on my W7 x64 System. Opened PT and upgraded HDX Firmware. Shutdown, turned off power-supply and unplugged computer for 30 seconds. I had not trashed preferences. Had opened and run these sessions within the hour before. Be careful with upgrade at the moment.

Update: ran digi-test, failed twice. Reset HDX card, reflashed with PT11.2.2. Digi-test passed. Verified PT10.3.9 worked, just fine. Uninstalled PT11.2.2 (full uninstall)... re-installed, reset all settings, periph.. working fine.
__________________
____________________________________________

W10 Pro / X99 / E5-1650v3 / 64GB ECC / nVidia P1000 / ASUS TB3 AIC
PT HDX1 / OMNI / HD IO 16x16 / 11R / Kontakt Kontrol S49 / Artist Transport and Mix / UAD OCTO Satellite, Apollo Twin MKII &, x8P Thunderbolt

[Late 2013 10.14 MacBook Pro]

Last edited by jjnssn; 11-21-2014 at 05:47 PM. Reason: clarify installation method.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-22-2014, 12:01 PM
Wizzoboy's Avatar
Wizzoboy Wizzoboy is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: United Kingdom
Posts: 602
Default Re: 11.2.2 access violation when opening all sessions, closes session.

You must do a clean install. If you just overwrite. the new version sometimes acts just like an update leaving some components unchanged, all ready to cause problems later.
__________________
Dell Precision 490 Workstation, dual 4 core 5355 Xeon, 16gb Samsung DDR2 ECC Ram - Windows 7 Ultimate - Nvidia GTX 650 - 3 x Internal WD Blacks - PT 2018.3 - Digi 002R - Original Mackie HUI - JBL Monitoring.
Dell XPS 8700 i7-4790 - 24gb RAM - Windows 10 - Nvidia GTX 1060 6GB - 2 x Internal WD Blacks + MSATA card - Davinci Resolve 16.0b7 - Canon HF G40
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
opening sessions and pro tools closes immediately Jenk2k 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 02-05-2009 04:01 PM
access violation on opening application krysbaxter Pro Tools M-Powered (Win) 2 01-21-2008 12:16 PM
Access Violation when opening sessions PLAbass 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 02-12-2007 01:31 PM
"Access violation occurred" when opening a session PLAbass 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 10-06-2006 08:08 PM
Access Violation when opening and using video... Dazrae 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 08-18-2005 10:27 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:24 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com