Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-09-2008, 11:40 AM
NDepthProductions NDepthProductions is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 1
Default i need help with my pro tools 7le authorization code code

ive puchased my software and registered in 2007, but somehow lost the getting started guide w/my authorization code in it, and i was wondering if anyone know how to get my software on my new computer. is there a number or something that i call and get it? or is there a webpage to go for registered user to recieve my code again. any help or direction will be great
Reply With Quote
  #2  
Old 03-12-2008, 08:17 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,697
Default Re: i need help with my pro tools 7le authorization code cod

This will require a call to Digi tech support for sure. Try to have your purchase receipt handy.
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 03-13-2008, 04:25 AM
MMoran01 MMoran01 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 15
Default Re: i need help with my pro tools 7le authorization code cod

Hey if that works, or you find out how to fix the authorization let me know i seem to have the same problem.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-13-2008, 05:27 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: i need help with my pro tools 7le authorization code cod

Authorizations for Pro Tools LE and Pro Tools MPowered are two different things.

Pro Tools LE uses a text authorization code that is entered after installing the program.

Pro Tools MPowered uses the ilok. The ilok authorization for the Pro Tools version that you are using must be installed onto your ilok for the authorization to work.

The original poster is actually asking the question in the wrong forum.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #5  
Old 03-14-2008, 08:16 AM
MMoran01 MMoran01 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 15
Default Re: i need help with my pro tools 7le authorization code cod

Ok well i have it on ilok and for some reason it still wants me to authorize but it wont find it on the ilok.

Any idea what i can do?
Reply With Quote
  #6  
Old 03-14-2008, 08:26 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: i need help with my pro tools 7le authorization code cod

Quote:
Any idea what i can do?
Contact Digedesign Tech Support. They are really the only ones who can help with your ilok authorizations.

Have you verified that the proper version of the authorization is actually on the ilok?

There are separate auths for 7.0, 7.3 and 7.4. If you don't have the authorization loaded on your ilok for the version you are trying to auth, then it's not going to work.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #7  
Old 03-14-2008, 01:30 PM
TechKnowledgy TechKnowledgy is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 149
Default Re: i need help with my pro tools 7le authorization code cod

Do you have the iLok drivers installed?

http://www.paceap.com/
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools Authorization Code Snowman999 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 07-23-2010 09:05 PM
Pro Tools LE... Authorization code? gabrielstigmatic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 03-13-2010 01:23 PM
Authorization Code Pro Tools LE 7.1.3 - Help lguterres 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 12-29-2008 11:35 AM
Pro Tools 5.3.3 Authorization Code VOTalent 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 05-15-2008 08:27 PM
Pro Tools LE 6.7 authorization code sammr 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 12-30-2005 06:10 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:55 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com