Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-26-2017, 07:09 PM
WolfieCAL WolfieCAL is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: HOLLYWOOD
Posts: 35
Default HD Plan not refreshed

Updated an HD Plan today that was set to expire on May 12, 2017.

AVID account info shows the new expiration date, but HD Plan on iLok still shows May 12, 2017 expiration.

How long should this take to refresh and show the new expiration.

Traveling in 2 days, and would like assurance that my 3 rooms will be fully functional.

Thanks,
Rich Rauh
Stampede Post
Reply With Quote
  #2  
Old 04-26-2017, 11:46 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 11,828
Default Re: HD Plan not refreshed

Well the rooms will be functional as:

1. You have perpetual licenses even if the support plans stopped.
2. The expiration date doesn't change until a day or less before the actual expiration of your plan so hang tight and if it looks the same May 11 then post back here and I will escalate your plight

http://avid.force.com/pkb/articles/F...LicenseRenewal
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #3  
Old 04-27-2017, 10:49 AM
WolfieCAL WolfieCAL is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: HOLLYWOOD
Posts: 35
Default Re: HD Plan not refreshed

Thanks Christopher,

I'm just concerned as we rely heavily on the Pro Series plugins, all of our workstations are offline systems (required by the Film Studios) and I am going to be OOT until May 23rd.

Rich
Stampede Post
Reply With Quote
  #4  
Old 04-27-2017, 11:46 AM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 11,828
Default Re: HD Plan not refreshed

Quote:
Originally Posted by WolfieCAL View Post
Thanks Christopher,

I'm just concerned as we rely heavily on the Pro Series plugins, all of our workstations are offline systems (required by the Film Studios) and I am going to be OOT until May 23rd.

Rich
Stampede Post
You don't have to worry, It will refresh closer to the expiration date

If you have any issue PM me and I will escalate it to Avid so in any case it will not be an issue.
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #5  
Old 04-27-2017, 04:36 PM
WolfieCAL WolfieCAL is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: HOLLYWOOD
Posts: 35
Default Re: HD Plan not refreshed

Quote:
Originally Posted by Southsidemusic View Post
You don't have to worry, It will refresh closer to the expiration date
Not clear how it can refresh if the computers are offline, but you seem confident.
Reply With Quote
  #6  
Old 04-28-2017, 02:26 AM
acmost acmost is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 807
Default Re: HD Plan not refreshed

The iLoks need to go online?

No idea, just guessing...it seems the iLoks themselves to be refreshed would need to see the Avid site?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Renewed my plan, but Pro Tools HD Plan license didn't update [SOLVED] toolz Licensing & Accounts 6 02-14-2018 12:07 AM
Additional bonus plug-ins! Upgrade plan but not support plan Dinwiddy AAX Plug-ins 1 08-18-2016 01:02 PM
Pro Tools HD Plan license not updated after renewing Upgrade & Support Plan FritsFlits Licensing & Accounts 1 02-25-2016 02:55 PM
When do you think HDX will get refreshed? propower General Discussion 19 08-27-2014 01:20 PM
Refreshed OS, PT doesn't launch- Paul Cavins 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 01-01-2009 04:07 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:52 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com