Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-22-2013, 03:06 PM
lanstrad's Avatar
lanstrad lanstrad is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal, Canada
Posts: 136
Default PT 11 bundle - iFLok again....

''Error, missing iLok authorization for "Pro Tools 10". Please insert the necessary iLok and restart Pro Tools.''

Had a ''surrender'' issue which now appear to be solved... But replaced by the message above when I try to launch PT 10 (from the PT 11 bundle).

Ohhhh calvaire... The Groundhog Day is here again. How many years, how many versions.

Yes: I have the new iLok Manager
Yes: I have followed all the steps in the iLok Manager Quick guide
Yes: I see the licenses when I open the iLok Manager

However, only the iLok icon is black. The computer icon remains grey.

Although I get the ''activation succesful'' message, I keep seeing ''0 activation'' under iLok 1 and ''Rob Mac Pro'' in the left pane.



Rob
__________________
Rob
____________________
Mac OS X El Capitan 10.11.6 (on CustomMac desktop) AND Mac OSX 10.12.x (on MacBook Pro) - Quad-core i7 2.86 ghz 16gb ram, nVidia GTX 650, RME Fireface 800 (SiiG fw card with TI chipset), MOTU midi express 128, Yamaha 02R digital mixer (connected to Fireface 800, ADAT IN/OUT). Pro Tools 11-12, Cubase Pro 8 / For Mac OS X Sierra, I use a Macbook Pro mid-2012, i7, 2.9 Ghz, 16gb with SSD 1TB.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-22-2013, 03:09 PM
Chris Lambrechts's Avatar
Chris Lambrechts Chris Lambrechts is offline
Avid
 
Join Date: Apr 1998
Location: Belgium
Posts: 2,025
Default Re: PT 11 bundle - iFLok again....

http://duc.avid.com/showthread.php?t=340358

please make sure you have a support case with pace / ilok. Make sure they have as much details as possible to contact you and help your sorted.

Chris
__________________
Chris Lambrechts
Applications Specialist- Live Sound
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: Waves Platinum Bundle V9, Softube Amp Room Bundle, CLA Classic Compressors jlennon38 Buy & Sell 3 12-19-2013 06:56 AM
Waves API + V-Series Bundle, Kramer Tube & Tape bundle, Amplitube 3, T-Racks 3 Deluxe method1 Buy & Sell 2 02-18-2013 10:27 AM
Pro Tools 10HD bundle won't replace 9HD bundle ~Md3e©~ macOS 2 06-07-2012 12:13 PM
I need Procontrol.bundle & Procontrol_m.bundle for pro tools 8 can somebody help me hiro5staxx Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 07-19-2010 05:48 PM
To Bundle or not to Bundle (Pro Tools purchase) bubbiesdod 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 05-24-2006 08:51 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:33 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com