Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > FireWire and USB Audio Interfaces (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-27-2014, 12:30 AM
beelzebub2 beelzebub2 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Berlin
Posts: 3
Default Digi rack 002 and Ableton

Hi there yall,
I am experiencing technical difficulties :-P
For no apparent reason, all of a sudden, whenever I launch either Ableton 9 or Pro Tools 7.4 I get an error message. With Ableton it's: "audio is disabled. Please choose an audio output device in the Audio Preferences." and with Pro Tools it's "Pro Tools hardware is either not installed or used by another program." I am pretty sure it's a hardware problem, as I encountered something similar a while back when my rack was new. Then I just informed digidesign, they sent me a transport voucher, I shipped the thing off to them and they sent it to me back, repaired. But that was a while ago and I'm wondering what I should do now. Is there a way for me to repair this myself, or can I take it somewhere (Berlin, Germany)? Any help would be muchly appreciated. Especially since I have a HUGE gig mid-may and need all my gear to be working!!

I'm running it all on a mac laptop 10.5.4 btw
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eleven Rack with Ableton Live Lite 7 Made2PraiseHim Eleven Rack 8 08-25-2013 05:15 AM
002 Rack not working in Ableton Live hellofader 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 08-29-2011 11:44 AM
ASIO for Digi 002 Rack problems in Ableton live? Adam Jenkins 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 05-15-2006 07:37 PM
SPDIF Connection with 002 Rack and Ableton Live sh336697 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 04-28-2006 06:50 AM
Digi002 rack and Ableton Live nickair 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 03-02-2004 07:02 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:17 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com