Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-21-2019, 09:09 PM
jjnssn jjnssn is offline
Member
 
Join Date: May 2011
Location: Minneapolis
Posts: 527
Default 19.5.1 Euphonix Transport Display off

Can’t figure out why my transport display is off. If I load 19.5 it works fine. Curious if some knows what I’ve missed. Or might this be a known issue. The display is working up until I start pro tools 2019.5.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
____________________________________________

W10 Pro / X99 / E5-1650v3 / 64GB ECC / nVidia P1000 / ASUS TB3 AIC
PT HDX1 / OMNI / HD IO 16x16 / 11R / Kontakt Kontrol S49 / Artist Transport and Mix / UAD OCTO Satellite, Apollo Twin MKII &, x8P Thunderbolt

[Late 2013 10.14 MacBook Pro]

Last edited by jjnssn; 06-21-2019 at 10:11 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-21-2019, 10:45 PM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,077
Default Re: 19.5.1 Euphonix Transport Display off

It's to do with osx Sierra. There are other posts about this.

Sent from my HMA-L29 using Tapatalk
Reply With Quote
  #3  
Old 06-22-2019, 01:56 PM
jjnssn jjnssn is offline
Member
 
Join Date: May 2011
Location: Minneapolis
Posts: 527
Default 19.5.1 Euphonix Transport Display off

Quote:
Originally Posted by jjnssn View Post
Can’t figure out why my transport display is off. If I load 19.5 it works fine. Curious if some knows what I’ve missed. Or might this be a known issue. The display is working up until I start pro tools 2019.5.


Sent from my iPhone using Tapatalk


I apologize I am using Windows 10 1809, and didn’t clarify in my original post.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
____________________________________________

W10 Pro / X99 / E5-1650v3 / 64GB ECC / nVidia P1000 / ASUS TB3 AIC
PT HDX1 / OMNI / HD IO 16x16 / 11R / Kontakt Kontrol S49 / Artist Transport and Mix / UAD OCTO Satellite, Apollo Twin MKII &, x8P Thunderbolt

[Late 2013 10.14 MacBook Pro]

Last edited by jjnssn; 06-22-2019 at 02:33 PM.
Reply With Quote
  #4  
Old 06-24-2019, 08:38 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,077
Default Re: 19.5.1 Euphonix Transport Display off

I can now confirm we have fixed this for the next release for both Sierra and Windows. The release is weeks not months away.
Reply With Quote
  #5  
Old 06-24-2019, 05:12 PM
jjnssn jjnssn is offline
Member
 
Join Date: May 2011
Location: Minneapolis
Posts: 527
Default Re: 19.5.1 Euphonix Transport Display off

Quote:
Originally Posted by EddieJones View Post
I can now confirm we have fixed this for the next release for both Sierra and Windows. The release is weeks not months away.


Thank you.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
____________________________________________

W10 Pro / X99 / E5-1650v3 / 64GB ECC / nVidia P1000 / ASUS TB3 AIC
PT HDX1 / OMNI / HD IO 16x16 / 11R / Kontakt Kontrol S49 / Artist Transport and Mix / UAD OCTO Satellite, Apollo Twin MKII &, x8P Thunderbolt

[Late 2013 10.14 MacBook Pro]
Reply With Quote
  #6  
Old 07-03-2019, 02:04 AM
polycorn polycorn is offline
Member
 
Join Date: Oct 2013
Location: The Hague, The Netherlands
Posts: 9
Default Re: 19.5.1 Euphonix Transport Display off

Quote:
Originally Posted by EddieJones View Post
I can now confirm we have fixed this for the next release for both Sierra and Windows. The release is weeks not months away.
In the meantime, would it be possible to make the previous installer available in the user accounts? Or does that not work with current firmware or something?

It's not quite as fast a workflow as I'm used to without that display.
Reply With Quote
  #7  
Old 07-04-2019, 07:29 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,077
Default Re: 19.5.1 Euphonix Transport Display off

The previous installers are available either on the MyArtist site or in the Avid Download Center link in your MyAvid account
Reply With Quote
  #8  
Old 07-16-2019, 04:52 AM
polycorn polycorn is offline
Member
 
Join Date: Oct 2013
Location: The Hague, The Netherlands
Posts: 9
Default Re: 19.5.1 Euphonix Transport Display off

Thanks Mr.Jones, cheers.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Euphonix MC Transport - No longer powering up. fgiannazzo Artist Series 0 10-11-2014 07:55 PM
Euphonix MC Transport raggin 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 04-30-2010 02:09 AM
Any Euphonix MC Transport Users guitar012001 Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 02-04-2010 07:39 PM
Anyone use the Euphonix MC Transport? mdo9 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-29-2009 05:21 AM
Anyone use the Euphonix MC Transport? mdo9 Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 10-26-2009 05:32 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:57 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com