Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-19-2004, 08:31 AM
matt connolly matt connolly is offline
Member
 
Join Date: Sep 1999
Location: Brisbane, Queensland, Australia
Posts: 163
Default Any news on Unity support for OS X?

Any news on Unity support for OS X?

mc
Reply With Quote
  #2  
Old 02-19-2004, 09:42 AM
Vaporhead Vaporhead is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 576
Default Re: Any news on Unity support for OS X?

Hey Matt - There was a great big long thread on just this topic that just strangely dissappeared from the DUC today. Basically, it pointed to the conclusion that Unity is pretty happening as an RTAS softsampler in OSX TDM . There's another thread, " OSX TDM Soft Samp Not Possible? " , thats also very helpfull - not to mention imformative. Good luck. You'll need it.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-19-2004, 10:42 AM
soundlife2 soundlife2 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: santa monica, ca
Posts: 174
Default Re: Any news on Unity support for OS X?

I think he is referring to Avid Unity FiberChannel Support for Avid video systems.

I haven't heard anything.
__________________
.: phil kovats
.:
audio director
.:
naughty dog
Reply With Quote
  #4  
Old 02-19-2004, 12:15 PM
matt connolly matt connolly is offline
Member
 
Join Date: Sep 1999
Location: Brisbane, Queensland, Australia
Posts: 163
Default Re: Any news on Unity support for OS X?

Just to clarify: I am asking about Avid Unity Fibrechannel networking.


mc
Reply With Quote
  #5  
Old 03-19-2004, 09:20 AM
cray3 cray3 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: Dallas, Tx.
Posts: 7
Default Re: Any news on Unity support for OS X?

I too am wasting away in OS9 land. I have OSX on on another partition of my drive and I have successfully crashed the Unity several times trying to use it. We just upgraded our Media Composers to Adrenalines and Unity 3.4. When I asked the Avid rep about PT support for OSX he indicated that Digi is miffed at Apple over the purchase of Logic and that Digi was in no hurry to add Unity support for OSX.

I'm not an IT guy but I dont see how you can playback 1:1 video and 8 channels of audio through an Avid over fiber channel but you can't playback 16 or 24 channels of Audio thorugh ProTools over the same fiber????
Reply With Quote
  #6  
Old 03-19-2004, 12:06 PM
benderbro benderbro is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Fairfield, CT USA
Posts: 254
Default Re: Any news on Unity support for OS X?

How about it Digi, can we please have some info on this? It would be nice to be able to use OSX here at the studio before the show goes off the air.
__________________
"this guitar won't play that"
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NI Komplete 9 aax format support - any news? musicman691 AAX Plug-ins 70 03-04-2014 02:03 AM
Digi Support October 22 News from Windows 7 & ProTools flautista 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 14 10-25-2009 11:08 AM
So Digi, any news on Core 2 Duo support TheHenchman Pro Tools M-Powered (Win) 4 01-18-2007 08:32 AM
It's Official - No V10 or Unity Mac OSX Support Samhein Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 04-22-2005 04:40 AM
Good news-Logic HD support is not far away Rythym Stick Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 02-19-2002 12:08 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:57 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com