Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-04-2009, 10:18 AM
UltraNEO* UltraNEO* is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 25
Question 003 R+: Quit PT, open CoreAudio Manager = no sound!! (><) SOLVED

Hi, please advise me, I'm experiencing a little problem here and I'm not sure how I should go about resolving it.

Once I've finished with a PT session, how do i reactivate/re-engage the CoreAudio Manager, to play sounds from other CoreAudio applications?

When I manually relaunch the utility it'll either tell me the HW isn't detected or it's still in uses.. yet no applications are open. I can resolve this by switching the rack on/off but I don't think it'll be very healthy in the long run. Is it? Then it'll tell me it's found the hardware.. and still I can't get any sound out!! What's wrong?

So far, the only way I can get it to work, is to restart the whole system.. but once I've been in and out of PT, I'm back to square one again. Could anyone have any ideas please?

System specs in siggy.
__________________
MacPro (Harpertown) Octo 3.2Ghz | 20Gb RAM | 2.78Tb RAID5 (Internal) | ATI HD3870 & GT8800
BD Writer | Dual ACD 30" & Dell 30" | 10.5.6 | CS4 MC | 003R+ | PTLE 8 | Art SLA2 | JBL C5 | 光 by Ntt
UltraNEO* | flickr | stuff

Last edited by UltraNEO*; 06-04-2009 at 11:06 AM. Reason: sorted.... feedback welcomed
Reply With Quote
  #2  
Old 06-04-2009, 11:05 AM
UltraNEO* UltraNEO* is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 25
Default Re: 003 R+: Quit PT, open CoreAudio Manager = no sound!! (><)

Bahhh... I solved it.

Launch the CoreAudio Manager Utility make sure the system control panel is completely closed. Once the CoreAudio Manager has finished utilising, launch the system control panel and switch the output to the 003... only after should I launch any applications..

Yay!!
__________________
MacPro (Harpertown) Octo 3.2Ghz | 20Gb RAM | 2.78Tb RAID5 (Internal) | ATI HD3870 & GT8800
BD Writer | Dual ACD 30" & Dell 30" | 10.5.6 | CS4 MC | 003R+ | PTLE 8 | Art SLA2 | JBL C5 | 光 by Ntt
UltraNEO* | flickr | stuff
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
002R & G5 OS X10.4.3 Digi CoreAudio Manager Won't Open Rambo66 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 04-21-2010 06:30 PM
iTunes won't open digi coreaudio manager Dozerbabar 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 04-21-2010 02:39 PM
PT is open, but CoreAudio Manager doesn't detect HW? angie 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 02-25-2008 08:21 PM
HELP The application Digi CoreAudio Manager quit unexpectedl gregesme 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 12-16-2007 06:08 PM
automation quit working on one chnl.. (solved) tim carter 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 06-22-2007 08:34 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:35 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com