Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-04-2009, 11:16 AM
soapy soapy is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 7
Default Sample Rate Setting New

So Sorry I found it
please delete this post

How do you set the sample rate when starting a new session?
I thought it used to ask, but now I can't find it.. and it don't ask..
thanks

PTLE 8 Cs02
002 console
new mac pro 8 core
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sample rate setting on hardware gets forced to 44.1 by PT8 Ludia Pro Tools M-Powered (Win) 6 12-26-2012 09:09 PM
Focusrite Saffire 56 Sample Rate Problems - Sample rates changing during start up finalcut Windows 12 02-20-2012 04:00 AM
Silly Old question about mis-setting Sample Rate Alécio Costa Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 02-19-2011 06:36 PM
MBox Micro Sample Max Sample Rate Only 48 kHz? Joe Sciacca 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 09-07-2008 12:52 PM
Bit Rate/Sample Rate problem? The chipmunks? bspro 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 03-17-2008 05:40 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:40 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com