Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2018

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 01-24-2018, 04:25 PM
thanos4 thanos4 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 445
Default Re: Track Presets not showing in Workspace

Thanx again guys for your quick help
I believe this should be marked as fixed
I hope this will help if anyone has the same problem
Reply With Quote
  #22  
Old 01-24-2018, 04:26 PM
thanos4 thanos4 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 445
Default Re: Track Presets not showing in Workspace

Quote:
Originally Posted by john1192 View Post
this is good info for everyone !!! Connor Rocks !!!
Yes...Connor is the man
Reply With Quote
  #23  
Old 02-06-2018, 03:35 AM
thanos4 thanos4 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 445
Default Re: Track Presets not showing in Workspace

The other day i had the exact same issue again..Track presets disappeared in Locations in Workspace
I deleted again miscsettings file and relaunched pro tools..then they appeared again
Strange...

P.S this thread should be moved to 2018.1
Reply With Quote
  #24  
Old 02-06-2018, 04:38 AM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,470
Default Re: Track Presets not showing in Workspace [solved]

Quote:
Originally Posted by thanos4 View Post
I believe this should be marked as fixed
I hope this will help if anyone has the same problem
Quote:
Originally Posted by thanos4 View Post

P.S this thread should be moved to 2018.1
done and done.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #25  
Old 10-15-2018, 09:50 AM
itsmemagic itsmemagic is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Lyndhurst, NJ
Posts: 22
Default Re: Track Presets not showing in Workspace [solved]

I'm having a similar issue on 12.8.3 where I don't have a "Save Track Preset" option at all in the menu. It's also not showing up in the Default Workspace. See screenshots.

https://www.dropbox.com/s/gzg2e8yakm...%20AM.png?dl=0

https://www.dropbox.com/s/m968ecugg2...%20AM.png?dl=0

https://www.dropbox.com/s/ynq7jimg4q...%20AM.png?dl=0

The only reason in my opinion that this might be happening is that I once opened PT11 from an external drive on the same computer, when I had AAF issues. I just tried deleting MiscSettings,WaveCache, Workspace but it did NOT fix it.
Reply With Quote
  #26  
Old 10-15-2018, 02:37 PM
ChuckS ChuckS is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,048
Default Re: Track Presets not showing in Workspace [solved]

Quote:
Originally Posted by itsmemagic View Post
I'm having a similar issue on 12.8.3 where I don't have a "Save Track Preset" option at all in the menu. It's also not showing up in the Default Workspace. See screenshots.

The only reason in my opinion that this might be happening is that I once opened PT11 from an external drive on the same computer, when I had AAF issues. I just tried deleting MiscSettings,WaveCache, Workspace but it did NOT fix it.
Weren't track presets introduced in 2018.x? Memory a little fuzzy.
__________________
PT 2018.10 DP 9.51 VEP 6.x Komplete Audio6 HP Envy 8G i7 Quad Laptop Win10 (x64 1809)
PT 2018.10 DP 9.51 VEP 6.x 828mkII ADA8200 MTP-AV 2011 Mac Mini i7 Quad High Sierra.6 (end of the OS road for the 2011 Mini)
Reply With Quote
  #27  
Old 10-17-2018, 02:49 PM
itsmemagic itsmemagic is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Lyndhurst, NJ
Posts: 22
Default Re: Track Presets not showing in Workspace [solved]

HaHa, you're totally right, it's 2018 feature only. I've used the "hack" in the past hence my confusion.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Track Presets [solved] jkeefauver Pro Tools 12 9 01-29-2018 10:36 AM
Track Presets Disappearing In Workspace? indeloon85 Pro Tools 12 1 01-29-2018 05:14 AM
The presets in the workspace window don't save... Arno Peeters Pro Tools 12 4 06-11-2017 09:43 AM
Saving Workspace Presets tangoportland Tips & Tricks 2 11-28-2015 05:36 AM
Workspace presets? Tim R. Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 03-11-2007 06:57 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:54 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com